Jump to content
GIGN Forum

Lindro13

Mirstīgais
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Lindro13's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. A ka var uzlikt lai met tikai uz 300ms
  2. Sveiki! Es esmu novilcis gatavu adons mapi. Un man ir kad serevrī speletajus kicko nu ir uzlikts spēlētajiem kam pings būs 100ms tik izklikoti. Ka to iespēju var dabūt nost? Paldies!
  3. Sveiki! Es esmu novilcis gatavu adons mapi. Un man ir kad serevrī speletajus kicko nu ir uzlikts spēlētajiem kam pings būs 100ms tik izklikoti. Ka to iespēju var dabūt nost? Paldies!
  4. Sveiki! Esmu dzirdejis par tadu lietu ka hltv spy or hltv proxy. Kam viņš ir domāts un kā viņu ieslēgt?
  5. Sveiki! Es sodien palaidu pirmoreiz serveri viss jau bija jauki.,visiem biji normaki ranki,bet kad izsledzu serveri un atkal iesledzu visi ranki bija pazudusi Un tapec es versos pie jums gudrajiem pec padoma. kas man jadara lai serveris saglabatu visus rankus pat,tad kad izsledz serveri? Paldies!
  6. Es esmu uztaisijis cs serveri pec jusu pamaciibas. ieeju cstrike/libsit un tur sita rindina gamedll "dlls\mp.dll" uz gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll". to es saprotu a zem ta gamedll "dlls\mp.dll" ir ari rindina gamedll_linux "dlls/cs_i386.so" a to nevajag mainiit? Ieju uz hlds ikonas uzpiezu perpotives un shorcut uzpiezu uzlieku so te rindinu pie target -game cstrike -console pingboost 3 -insecure -nomaster +maxplayers 15 +map de_dust2! uzpiezu start server nu to shorcut vins salade. nu ieeju hlds.exe salieku nosaukumu un parejo ieeju cs un uzprasu draugam lai parbauda lai serveris iet vins saka ka nejiet nu kur butu kluda? Plizz palidziet esmu izmisuma jo neiznak uztaisit serveri! Jau ieprieks paldies!
  7. Es esmu uztaisijis cs serveri pec jusu pamaciibas. ieeju cstrike/libsit un tur sita rindina gamedll "dlls\mp.dll" uz gamedll "addons\metamod\dlls\metamod.dll". to es saprotu a zem ta gamedll "dlls\mp.dll" ir ari rindina gamedll_linux "dlls/cs_i386.so" a to nevajag mainiit? Ieju uz hlds ikonas uzpiezu perpotives un shorcut uzpiezu uzlieku so te rindinu pie target -game cstrike -console pingboost 3 -insecure -nomaster +maxplayers 15 +map de_dust2! uzpiezu start server nu to shorcut vins salade. nu ieeju hlds.exe salieku nosaukumu un parejo ieeju cs un uzprasu draugam lai parbauda lai serveris iet vins saka ka nejiet nu kur butu kluda? Plizz palidziet esmu izmisuma jo neiznak uztaisit serveri! Jau ieprieks paldies!
  8. Es esmu uztaisijis serveri nu vis ir admina tiesibas man darbojas serveri viss ir ok salikts. Bet mans draugs meiginaja pievienot manu serveri bet nepievienojas. Kads varetu pateikt kas par broblemu?
  9. Es esmu uztaisijis serveri nu vis ir admina tiesibas man darbojas serveri viss ir ok salikts. Bet mans draugs meiginaja pievienot manu serveri bet nepievienojas. Kads varetu pateikt kas par broblemu?
  10. Ne nezinu ka jaliek plugini serveri! pasaki plizz?
  11. txn! Ka man jaraxta consule setinfo_pw un kas talak?
  12. Nu novilku. kas tur tagat jadara?
×
×
  • Create New...