Jump to content
GIGN Forum

kakis

Mirstīgais
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

kakis's Achievements

Nūbiņš

Nūbiņš (2/23)

0

Reputation

  1. Kāds varbūt var pateikt kas tie par pluginiem.. 1.) uzrakstos /admin paradas visi admini onlie 2.) kur vareja dabut amxmod latvieshu valoda 3.)ka uztaisit lai raunda begas (piem. 1 min pirms beigām) parādāsbalsošana par nākošām kartēm. 4.) Ka uztaisit lai skan radio. 5.) ka sauc to plugini kad var iedot naudu citiem speletājiem. Varbūt kāds zin citu labu in interesantu pluginu?
  2. Varbūt kāds var palīzēt?! Man neiet mans Cs1.6 serveri, kas varētu būt par vainu? Kad draugs iet iekšā viņš nevar piekonekteties rāda retrying.(es varu ieiet mierīgi savā serverī)
  3. gribetos nomainiit savam Cs 1.6 serverim Portu ka to izdariit tagadejais :27015 gribetos pret kautkadu citu :27017 (piemeram) vajaga lai tas ports buutu kad palaiz serveri caur konSuli!!!!! luudzu pasakiet!!! Vajaga tape c lai buutu 2 serverii vienam tads ports utram tads Luudzu pasakiet !!!
  4. gribetos nomainiit savam Cs 1.6 serverim Portu ka to izdariit tagadejais :27015 gribetos pret kautkadu citu :27017 (piemeram) vajaga lai tas ports buutu kad palaiz serveri caur konSuli!!!!! luudzu pasakiet!!! Vajaga tape c lai buutu 2 serverii vienam tads ports utram tads Luudzu pasakiet !!!
×
×
  • Create New...