Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/06/12 in all areas

  1. Lūdzu aizpildiet šo aptauju! Jūsu atbildes nepieciešamas, lai veikto ļoti augstas klases zinātnisko pētījumu. Iespējams jūs glābsiet dzīvības. http://www.visidati.lv/aptauja/603122759/
    1 point
  2. Kāds latvijā nodarbojas ar spīīdkubingu? Nuu salkt rubiku ātrāk nekā vidusmēra tā lietotājs. Man ir divi jautājumi. Kur jūs pirkāt savu speed kubus ? Un kur un kādu lubrikantu lietojāt, lai tas labāk slīdētu?
    1 point
  3. Pēc šīs aptaujas es devos uz gazes kameru ar lauvu padusē smago narkotiku itekmē meklēt piečukus. Cūkam respekts par labu gabalu šajās drūmajās dienās
    1 point
  4. Varēja pasmaidīt +
    1 point
  5. http://www.youtube.com/watch?v=LFskFNYyLBw
    1 point
  6. Jap, tieši tas meitenēm patīk - veikli pirksti.
    1 point
  7. 400 lats... Ilgi krāji?
    1 point
  8. Ja gribi kaut ko tādu neparastu un pēc izlasītas grāmatas uzdot sev jautājumu: "Ko es pie velna tikko izlasīju?", kā arī nedaudz padomāt no cita skatu punkta, tad vari izlasīt kādu no Čaka Palaņuka grāmatām: Invisible Monsters Survivor
    1 point
  9. Atkal tu ar savu Smart TV suudu. EJ nahuj.
    0 points
  10. Man ir Smart TV 37 collas, nesūdzos. Baudīt jau var to Smart funkciju ar tiem samsung APS, youtube arī vari ieiet caur TV. Bet internets tam TV ir ierobežots, dažas spēles ir. Visādi sīki navaroti. Es atdevu par 37 collām 363Ls. Ar tiem LED ir tā, ka pēc 5 gadi jau attēla kvalitāte pasliktināsies un jau būs jāmaina, tad jauns TV. Nav tākā plazminiekiem apmaini kiškas un močī tālāk. Nu tas tā mans viedokls tikai.
    0 points
  11. 0 points
  12. Visbiežāk zog pa diviem? Tā ir kaut kāda zināma statistika? Es kad gāju pizģīt ceļazīmes gāju ar 4 cilvēkiem. Laikam tāpēc neveicās. Bet es nemēģinu smieties, tas reāli sūkā patiesībā. Vienkārši nekad nebiju domājis, ka pizģī divītī visvairāk.
    -1 points
  13. Neliekat man warn , varbūt te nevaru izteikties! - bet domāju ka viņam var ielikt gag/mute/silence/kick - tagad pēdējā laikā drotojot spaikiju arī bieži redzu , un tagad vairāk stulbeņi sākuši nākt ,aks TF , TK , vnk debīli uzvedās ar savu banālo spēli , ka kkādu mūziku uzslēdz , or smthg like that.
    -1 points
  14. Sveika, Es atvainojos,ja Tevi aizskāra mans posts. Tevi diemžēl ir piemeklējis smagais dzīves posms,kad ir palikuši 11 gadi un esi sapratusi,ka Tev patīk zēni un vēlies piesaistīt lielo puiku uzmanību ,bezjēgā spamojot spēļu portāla forumā mammai paprasītus padomus. Nesatraucies, atnāks pubertāte un iepazīsies ar labāko draugu,kurš katru dienu Tevi sagaidīs mājās stāvot plauktā,bet vakaros atgādinās,ka rīt jānopērk kārtējās baterijas. Dzīve ies tik uz labo pusi. Es Tev piedodu par rupjo vārdu izmantošanu,esi dzīvespriecīga un laimīga.
    -1 points
  15. Ceļu satiksmes negadījums notika 1.janvāra rītā ap pusčetriem Krāslavas novadā ceļa posmā Izvalta - Šķeltava, kad, jaunieši, iespējams, atgriezās mājās no jaunā gada svinībām. Automašīnā bija septiņi cilvēki - seši salonā un viens bagāžniekā. WTF ? http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/68350/jaungada-tragedija-kraslavas-puse---autoavarija-7-bojagajusie Pādomājiet 2x pirms darat ko tādu ! Līdzjūti'ba vecākiem un radiem !
    -1 points
  16. Un jūs viņam taisaties dot acc? šī mana vienīga posta dēļ, čalis baigi uzvilcies, dirš virsū, un serverī sāci kruto mētāt, pirms vēl pie pravam ticis. Izskatās ka man bans no viņa garantēts..Neko nesaku par viņa online time un skillu, bet viņš ir baigais bala mute... 2012-01-06 23:15:01 un neverminds ar savu pimpi spelejas.. lalalaaaa.. 2012-01-06 23:51:39 nevermind..vnk aplauz sev pirkstus pirms domaa kko trulu atkal uzraxtiit. Edit : Varat likt -. jo es atkal kaut ko trulu uzrakstīju =) - Spaikij turpini atbildēt uz katru manu trulo postu, ar saviem profesionālajiem postiem....
    -1 points
  17. Tev nepielec? Edit : Palīdzēšu. Es negribu, lai vnk kaut kādam random čalim kam vienkārši ir liels online time dod acc. Kas zin, ko tu ar viņu taisies darīt un cik meitenēm ar to lielīsies..
    -1 points
×
×
  • Create New...