Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/27/11 in all areas

  1. Piedāvājam noklausīties jaunāko meistardarbu - dubstep featuring Rawr..
    2 points
  2. Iebraucu auzās, hihihi. Uzticējos vienam čalim, kurš ir xbox lietotājs, tik aizmirsu to, ka viņam mīļākā lieta uz pasaules ir diršana. Btw, kādam no gigniešiem ir iemēģinājis kinect? Normāls vai sūds?
    1 point
  3. tikpat labi vari traukos uzspeeleet "pokeru" kaa shajaa suudaa!
    1 point
  4. Prieks, ka vismaz kaut ko sasniedzu ar savu ZPD Jau tagad jūtos labāk par savu darbu (atzīme vairs pat nav svarīga). Šeit ir rezultātu apkopojums, kas sanāca neprecīzs, jo iespējamo anketējamo skaits šajā adresē bija tikai 50, bet atbildēja 70.... tad vēl protams bija daži muļķi, kas speciāli sniedza neprecīzu informāciju (5 cilvēki, kas sniedzas stulbi nereālu vecumu). Liels paldies, ka aizpildījāt anketu www.visidati.lv/res/58373537915169
    1 point
  5. Visu laiku staigaaju un pirzhu, ZB wtf? Tagad jau 2tro stundu kaa jau ir lomkas,tas it nemaz nerullleee...Skaitu katru minuti/sekundi, vel tikai 1h jaatseezh un tad majiiitees,iedzertt kaadu aukstu alinju,kas mani izglaabs cerams...Jaieperk ritam prieksh hokeja aleeni Shovakar moshk kaut ko japadara Jaskataas kaa buus...Vakar pa nakti lidz 4:00 pa cuku shaudiijaamies i gignaa, i kso i kaut kaadaa Rumaanju serveriiii bija forshi
    1 point
  6. imho god of war ir huinja. atgadina supermario tikai 3 dimensijas. heavenly sword pat skita kooligaaks! Beefs
    1 point
  7. ACC GIGN GUNGAME!!!! Vecums - 18 Nodarbošanās - Vidusskola Pieredze - CS (5 gadi) GIGN būs labums, jo es pazīstu ļoti daudz cilvēku, kas grib spēlēt, man online times ir liels, bieži kad ir čīteri, nav adminu, bet es to labošu. Spēlēju katru dienu, sākot no 14:00. Vēlētos ACC tieši uz GUNGAME, jo tur es visbiežāk spēlēju, runājot par stundu skaitu, tas ir milzīgs, 6 mēneši tur spēlēju.Stats - 1 ranks protams, NIKS - Sukachons Atradu LINK uz statiem http://stats.gign.lv...er.php?id=26469 Paldies, gaidu jūsu atbildi.
    1 point
  8. bija man xbox, ieliku Oblivionu un xbox nodega. Pleisteišons vēl nav nodedzis, tāpēc vairāk uzticos tiem
    1 point
  9. Abus var atkodēt. Abi ir labi, katrs savā veidā. Bet ja tagad pirktu - tad točna nekodētu vaļā.
    1 point
  10. 0 points
  11. jaa, tomass te jau bija admins, kad tu vel nezinaji, kas ir cs
    0 points
  12. Hmm, gignā admins biju diezgan ilgu laiku. Admins vairs neesmu, jo kādu laiku nespēlēju vispār cs un nepieteicos tajā "Admina aktivitātes topikā" , kad vajadzēja. Tagad šad tad uzspēlēju šo spēli un zini - nav bijusi vajadzība pēc sava admina statusa. Vienmēr ir kāds admins. Pat ja ir moments, kurā nav adminu serverī, tas moments ir ļoti īss. Šeit pat nav runa par jodelēšanu, vienkārši neredzu jēgu kādam tagad dot aksesu. Par cik ilgi biju admins un man acc par noteikumu pārkāpumiem nav noņemts, tad uzskatu, ka es šeit varu postot un rakstīt savas domas par tādiem kā Tu. Tā ka droši vari atslābt, noteikumus zinu labāk par Tevi, puis.
    0 points
  13. Kas tu tāds esi, lai manā topikā kko komentētu.. Taisi pats savu un raksti cik uziet. Apnika jau šitādi kadri, kuri nezin noteikumus un patvaļā kko posto tur, kur principā, var noraut 7dienu banu. Un ja jau runāt nopietni, tad par jodelēšanu - neesmu to skaņu palaidis nereizi, kopš pieteicos uz acc.
    0 points
  14. Ar pauly esmu ļoti daudz spēlējis kopā uz pub, un es būtu tikai priecīgs, ja viņš kļūtu par adminu, adminu nekad nevar būt par daudz, un es pat teiktu ka viņu ir maz tajos laikos kad spēlē viņš. Atbalstu. Atbalsta viņu arī pietiekami daudz adminu.
    -1 points
  15. Skaidrs ar tevi pārgudrais, apskaties, kad pirmoreizi gg esmu iegājies First Seen 2011-03-12 17:44:40!
    -1 points
  16. Ja kāds pazīst šo personu, lūgums padodiet man kādu ziņu, kā ar godājamo Smoky kungu var kontaktēties šeit vai privāti! Paldies! P.S. Bijām sarunājuši vakarā gign'ā uzspēlēt - uzmeta mani!
    -1 points
  17. Poker rooms kur notiek freerolli ik pec 15min, rake back 50% lejuplade programmu, uzinstele,regjistreejies http://highpulsepoker.com/cgi-bin/sc.pl?hpaffcode=AAA
    -1 points
  18. -1 points
  19. imho visas spēles ir huiņas, jo mani kaut kas tajās nepiesaista un tāpēc viņas IR HUIŅAS.
    -3 points
×
×
  • Create New...