Jump to content
GIGN Forum

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/03/11 in all areas

  1. Leave radiotors alone. VIņam tak galvā ir šalle.
    3 points
  2. teikšu godīgi, man nācās ieguglēt kas tie tādi par zvēriem ir un ko viņi ziemā ēd. Tādus grūti audzēt?
    2 points
  3. Par +- 9 aliņiem un 7 aboliem smagāks kā iepriekš ?
    2 points
  4. hmm, lauzta kāja, vai asins spļaušana, dēļ izdrāztiem orgāniem hmm hmm hmm
    2 points
  5. Es uzsāku savu repa karjeru un domāju tuvākajā laikā publicēt pāris singlus, bet man nav īsti zināšanu Latvijas hiphopa mūzikas industrijas jomā, tāpēc vēlējos savākt par to informāciju. http://www.youtube.com/watch?v=opK_mBM7mLg
    1 point
  6. >zināšanu Latvijas hiphopa mūzikas industrijas jomā >zināšanu Latvijas hiphopa >Latvijas hiphopa >wat seriously, what?
    1 point
  7. Vakar izsuukneeju ~9 aleenus, pietrukst vel 2vi korkji lidz ALDARA kausam...PA nakti baigi sudigi bija,bet ne no alus...Shoriit apeedu kaadus 7abolus,tagad veders saap
    1 point
  8. Cik spēlēju, tas ir samērā daudz, tevi redzu bieži, jā tas ir labi, bet par to "glumā tipiņa" padarīšanu - tu zini, ka daudzi slejo par teamswitch killiem un saistībā ar to esmu dzirdējis no tevis piebildi :" Tā es daru tikai tad, kad admins nav onlainā" + tas ieradums pa mikrofonu kkādu meldiņu bļaut, attieksme pret visiem, pirms izlēmi prasīt acc. (atgādina politiķu un viņu priekšvēlēšanu solijumus) drīzāk nē.
    1 point
  9. Vinsh nekad nevienam neko nav prasijis, nekad vinju sliktaa izpausmee neesmu pamanijis,vispar...VInsh ir nospelejis 2x vairak nekaa jebkursh cits admins,taa kaa es domaju ka vinjam VAR iedot pameigjinaat,savariis sudus,vai parak atri vel ko prasiis,nonjems visu...
    1 point
  10. Viņš tikai pazīmējās, ka ir lasījis kaut ko no Hemingveja Sakars ar tēmu = 0
    1 point
  11. Man kursā ERASMUS pidiņi no skandināvu valstīm visi kā viens zelē tos sūdus. Visa telpa smird.
    1 point
  12. Mind, ej dirst, Goodmens lika smaidiņus tāpēc, ka es biju iekāpis viņā. Goodmens - priecīgs, minds - lohs. Topiku var slēgt.
    1 point
  13. nu ko lai saka, nākošais Eminems.
    0 points
  14. Vel, ja ir, piemeram, 250gb xbox, tad var speles mierigi uzinstalet uz cieta no diska, kas savukart uzlabos speles performance. Ar 4gb diezvai, ka pietiks vietas. Piemeram spele RAGE, kura sonedel iznak ir uz 3 diskiem un aiznem 22 gb. Kapec pisties ar disku mainisanu, ja var vienkarsi uzinstalet.
    0 points
  15. Tu vispār viņa postu izlasīji dauņuk? Viņš neko par neteica par veiktspēju salīdzinājumā ar Xbox, bet gan to kā viņš izmanto PS3 kā media centru. Get a clue troll.
    0 points
  16. Līvāni ir mežš... tur nekas nav. btw, tirgū mazajās mājiņās ir iespēja nopirkt, kā arī kaut kādos laukveidīgos veikaliņos.
    -1 points
  17. LOL 4GB. Jēga pirkt 4gb, lai pēc tam pirktu par OMGUZCENOTU cenu papildus cieto lielas jēgas nav. Un visiem dirsējiem, ka ar 4gb pietiek - nepietiek.
    -1 points
  18. Tirgoju LA Noire priekš PS3 par 20 latiem. Un visi nav tādi kā tu, kas spēlē tikai vienu spēli gadu no vietas.
    -1 points
  19. Es tev jau piedāvāju vienu. LA Noire priekš PS3. Chill. Vēl man kaut kur Bioshock 2 mētājās.
    -1 points
  20. Iesaku izlasīt Hemingveja "Sirmgalvis un jūra" vai "Salas straumē" Tur ir dzeršana un makšķerēšana un vēlreiz dzeršana. Nu tur maksķerēja ar automātu, šaujot pa haizivi.
    -1 points
  21. Lavrx smuks dupsis avataraa
    -4 points
×
×
  • Create New...