samuray Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 (edited) shonakt ap vieniem iegaaju serverii, skatos bukucis, flashbacks. sasveicinos. speeleejam cs_estate. it kaa viss normaali. ienaak veel extriimli mochiijam taalaak. nakamaa karte nuke. no adminiem palicis vieniigi extriimlii, kursh arii peec paaris raundiem pazuda. tad ienaak kautkaads angliski runaajoshs radiijums un lauziitaa anglju valodaa prasiija kas shis par serveri. pateicaam ka latvieshu (gan pa angliski, gan vaaciski). shis nomaina niku uz kaut kaadu tur *****[MONTENEGRO] un saak mochiit ar aimu (ja neticat paprasat veel kaadam). taa kaa neviena no adminiem nav gaaju skypaa saukt un no miega modinaat CHETORU. kameer CHETORS ienaaca serverii chiiti jau bija izsleegti un chiiteris taisijaas uz pazushanu. tad man radaas taads jautaajums KUR IR VISI NAKTS ADMINI??? aciim redzot adminu tomeer veel pietruukst. kur tad ir visi kas piesakaas par adminiem uz naktiim? vienu nakti uzspeelee un viss... tagad briivlaikaa esmu saacis paseedeet pie kompja ilgaak taapeec redzu, kas notiek naktiis. bez chiiteriem serveris ir arii pilns ar spameriem, un visaadiem citaadiem radiijumiem, kuri traucee mieriigi atpuusties un baudiit mirkli... labi, ka serverii veel pa naktiim neviens veel nav saacis nodarboties ar prostituuciju... p.s. ap diviem serverii ienaaca cepuks un rayus, bet tas periods pa vidu ir tukshs Edited June 10, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 es savus nakts reidus saskanoju ar darba grafiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 es savus nakts reidus saskanoju ar darba grafiku. nuu bet visiem jau nav jaastraadaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roNz Posted June 10, 2006 Report Share Posted June 10, 2006 varetu uztaisit sadalju tautas kontrole vai tautas kareivji kautka tamlidzigi , tauta varetu visus parkaapeejus iznicinat ... scriinus , demo likt ieksha un ta varetu banot vinus ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 10, 2006 Author Report Share Posted June 10, 2006 varetu uztaisit sadalju tautas kontrole vai tautas kareivji kautka tamlidzigi , tauta varetu visus parkaapeejus iznicinat ... scriinus , demo likt ieksha un ta varetu banot vinus ... kas tad teerees savu daargo laiku, lai skatiitos demkas, kuraas var arii nemaz neko neatrast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
roNz Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 (edited) es jau tikai izsaku savas domas Edited June 11, 2006 by roNz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 (edited) kur tad ir visi kas piesakaas par adminiem uz naktiim? vienu nakti uzspeelee un viss... tagad briivlaikaa esmu saacis paseedeet pie kompja ilgaak taapeec redzu, kas notiek naktiis.p.s. ap diviem serverii ienaaca cepuks un rayus, bet tas periods pa vidu ir tukshs samuray - tādas epizdoes bija, ir un būs, jo nekad nebūs tā, ka vislaik ir kāds admins online Šo tēmu jau nesen izrunāja! p.s chiLL the summer Edited June 11, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 man vienkārši liekas, ka samurajs gribēja dot mājienu, ka iedodot viņam xb, sī problēma tiktu atrisināta. vot makans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 man vienkārši liekas, ka samurajs gribēja dot mājienu, ka iedodot viņam xb, sī problēma tiktu atrisināta. vot makans! man ar taa liekas.. bet nu ja arii vinnam iedotu, taapat jau vinns nespeeleetu pa naktiim vairs tik biezzi.. peedeejaa laikaa jau visi kas prasa acc saka ka speelee pa naktim, Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 (edited) reg only is teh only way... vieniigi tad nebuus iipashi daudz speleetaaju, bet domaaju, ka palauzot galvu sho probleemu vareetu atrisinaat Edited June 11, 2006 by redboot Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 man vienkārši liekas, ka samurajs gribēja dot mājienu, ka iedodot viņam xb, sī problēma tiktu atrisināta. vot makans! tas bija viens no meerkjiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted June 11, 2006 Report Share Posted June 11, 2006 Tici man , ja tev iedos xb nekas nemainīsies, būs brīži, kad nebūs adminu es ilgu laiku no rītiem, kad agrāk spēlēju gāju saukt adminus uz ircu !!! Taka Chill & vasara mazāk sēdi pie kompja , vairāk ej ārā svaigā gaisā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 11, 2006 Author Report Share Posted June 11, 2006 Tici man , ja tev iedos xb nekas nemainīsies, būs brīži, kad nebūs adminu es ilgu laiku no rītiem, kad agrāk spēlēju gāju saukt adminus uz ircu !!! Taka Chill & vasara mazāk sēdi pie kompja , vairāk ej ārā svaigā gaisā! man kompis uz balkona Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Šinī topikā ierakstīšu, ko jau sen gribēju pateikt, ka jaunie admini, kuri solījās un zvērēja spēlēt naktīs, vispār nav redzami pēc 24:00. Pats tagad pa laikam paspēlēju naktīs un no viņiem nav ne miņas. Tad, kad adminu ir pa pilnam (vakaros), tad arī visi pilnā sastāvā spēlē. Ar šo tā kā gribēju pateikt, ka nav īpašas jēgas dot tiesības cilvēkiem, kas naktīs nespēlē, jo pa dienu admini vienmēr ir pietiekamā skaitā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 nja! man arii vairs nav tas darbs, ka cauram naktim var spelet! Ir reizes, kad es paskraitu pa naktim, bet tas ir loti reti. Varbut 1 reiz pa 2 nedelam. Kaa nu kad sanak. Un tagad vel vasara vispar maz velk sedet pa naktim salona un spelet cs'u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Tu jau savu esi izdarījis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 njaa ir bijushas paaris naktis, ja nemaldos 3, kopsh es jauno dzelzi sev iegaadaajos (~2 weeks back), kad ar cheateriem ir jaaciinaas ar autoslay no Dream'a nika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matrxx Posted June 13, 2006 Report Share Posted June 13, 2006 vienkarssi vajag nonnemt tas tiesiibas, tiem kas solija buut naktiis, jo taccu tas bija galvrnais faktors kaapeec vinniem taas piesskkiira!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-BeasT Posted June 14, 2006 Report Share Posted June 14, 2006 Tu jau savu esi izdarījis . Tu jau mani drīz dadzīsi aktivitātē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts