Dj_erix Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 kādēļ neviens nelieto tadus vardus kā: penderis; bungulis; dumbēris (starpcitu tas nozīmē latviski LĀMA); ķempe; vienkājgaļa (cik atceros kurzemē tā sauca piepes); gulenis; rēklis; saulesbrālis; āms;papulellis; ģeķis; sprikstiņš utt kapēc mēs nevaram iztikt ar latv.val, kādēļ mums jāpiedrazo tā ar ieviestajiem svešvārdiem - mūsu valoda tak ir tik skaista un bagātību pilna... Tad nu piedāvājums - te varētu ielikt labus latviešu lamu vai aizvainojuma, apvainojuma vardus un izteicienus BET LATVIEŠU!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 turpmaak lietoshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 kādēļ neviens nelieto tadus vardus kā: penderis; bungulis; dumbēris (starpcitu tas nozīmē latviski LĀMA); ķempe; vienkājgaļa (cik atceros kurzemē tā sauca piepes); gulenis; rēklis; saulesbrālis; āms;papulellis; ģeķis; sprikstiņš utt kapēc mēs nevaram iztikt ar latv.val, kādēļ mums jāpiedrazo tā ar ieviestajiem svešvārdiem - mūsu valoda tak ir tik skaista un bagātību pilna... Tad nu piedāvājums - te varētu ielikt labus latviešu lamu vai aizvainojuma, apvainojuma vardus un izteicienus BET LATVIEŠU!!! ai beidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fly Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 erix vareetu apkopot visus latviesu lamuvaardus un izdot veselu graamatu naaktu labs $$$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 mani mīļākie latviešu lamuvārdi ir mirla, nulle, lops un maita. kautkādus oldskūl vārdus nesanāk lietot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 diez vai kaadreiz lietoshu latvieshu lamuvaardus, bet te ir dazhi kurus es zinu: nūģis (ja tas vispaar ir latvieshu?), cūka zilais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SKA Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Johaidī, I bitīt matos, pumpurgalva šitie ir vieni no maniem mīļākajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 riugalla (latgaliski) mirla urla sterva Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 urla un sterva manupraat ari nav latvieshu bet k-kaads krieviskojums vai ka tur. penis pipele āmurgalva zaļknābis kuce ps laaama vaitad nav eezelis ? nevis dumbeeris, kaa teica dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Sterva tak pa taisno no krievu valodas - maita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 heh, dj erix... =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 mmm , vareetu pavaicaat ko noziimee mirla?? kkas dzirdeets ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 es dievinu - suudumugura vai suudeedaajs vai vienkaarshi - suudainais nez kaukaa baigi patiik izmantot vaardu suuds dazhaados salikumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 mani visbiezak lietotie izteicieni: jampampinsh auns pedalis kuce mauka poda birste pisuaru pucetajs kasieris bezmaksas tualete Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 aij nu ko jūs... Vietā no kuras es nāku nāk vārds - kaksūc. Vēl es zinu utubunga, razbainieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 razbainieks. sis te nak no krievu valodas no varda razboinik , vnk cilveki bish latviskojushi uz razbainieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
jurisss Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 njaa vispaar taa ir liela probleema... latvieshu lamuvaardi nav modee... Erix moska uztaisi kko liidziigu Dainu skapim, tikai plauktinjos liec lamuvaardus?? P.S. pasham patiik lietot latvju vaardus: kuce, maita! bet visbiezhaak sanaak izsplaut vaardu - lohs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spite Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Nez kaapeec atminjaa ir palicis "zaljaas maajas akas dirseejs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 bifšteku kapsēta cūkcepure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 ģeķis kkas liidziigs gekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Pirža P.s. Kāds vēl mani atceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 neatceros, bet avatars tev labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Pirža P.s. Kāds vēl mani atceras? man liekas ka tu biji tas daunis ar to stulbo zaķi ar locekli avatarā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 man liekas viņš bija daunis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 (edited) yeeHaa, MANI atceras! Tas tik vien ir ko vērts! btw Es Jūs arī'visus mīīīīīīīīlu! P.s. diemžēl savu zaķīti nevaru vairs atrast...google arī neko zem segvārda zaķisarlocekli nevarēju atrast Edited August 9, 2005 by Elvy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now