SuperRembo Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 es sudzos par sulik vins ir admins mani kick par to ka es baze atradu labu vietu kur visus labi var saut nost es sedeju biju palicis pedejais vispirms vins izdarija kaut ko ka es saku pa visiem sturiem lidot tad apstaja es atkal ielidu sava vieta un vins mani kick worm ko tu darisi ar to sulik tads bija vina niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 Shim Topicam 100 bales , sulik kaa tu taa vareeji izriikoties ar cilveeku vinjs bija atradis labu vietu !!!! Taa izriikoties ar nabaga cilveeku Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 14, 2003 Author Report Share Posted August 14, 2003 Interesanti ko worms teiks kad redzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted August 14, 2003 Report Share Posted August 14, 2003 aaarpraac!!!! veelviens sviestinsh!!! te jau saak rasties bik uz Chordg tipa cilveeku!!! jaa nez ko worm par shito teiks? laikam jau sulikam plaani klaasies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 superrembo un kas otiktu ja visi kempotu baazee ? aaksts padomaa pats ko worms teiks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 stulbais suliks - buus laikam admin tiesiibas jaanjem nost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 okei suliks par sho te smagi dabuus puisis tiks iedziits stuurii un tur vinjam buus jastaav divas dienas tik tiesham nesaprotu KAAA shitaa var apieties ar cilvekiem drausmiiga attiexme, shausmas, sadisti nozhelojamie enivei mes visi busim guvushi maaciibu, ka tos, kuri atradushi labas vietas, nedriixt slapot & kickot. Njemsim veeraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarge Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 (edited by worm) posts iznjemts araa, jo galigi neatbilda vajadzigajam saturam (ar domu, ka sheit tev bija jaanomelno suliks...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 Es vinu nenomelnoju tas ta tiesam bija ja manai komandai bija uzlikta mode ka mirusie redz ar manam acim speletaja vini redzetu sis divainas paradibas un tad kick beigas un es vinu nenomelnoju vins parkapa savas tiesibas un es uzreiz zinoju tiesi ka viss bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 njaa sulikam nav ko teikt ieliidis kaktaa laikam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 man tomer kauns ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 es mineeshu , tu to dariji tapeec ka tev ljoti patika taa soma uz vinja muguras.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 es sudzos par sulik vins ir admins mani kick par to ka es baze atradu labu vietu kur visus labi var saut nost es sedeju biju palicis pedejais vispirms vins izdarija kaut ko ka es saku pa visiem sturiem lidot tad apstaja es atkal ielidu sava vieta un vins mani kick worm ko tu darisi ar to sulik tads bija vina niks Itkaa jau cilveeki shai pasaulee ar katru paaaudzi paliek gudraaki, tomeer, ir arii iznjemumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 SuperRembo ownzz, bet suliks , Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEus Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Es vinu nenomelnoju tas ta tiesam bija ja manai komandai bija uzlikta mode ka mirusie redz ar manam acim speletaja vini redzetu sis divainas paradibas un tad kick beigas un es vinu nenomelnoju vins parkapa savas tiesibas un es uzreiz zinoju tiesi ka viss bija. Tu kad cs saaki speleet aizvakar ? diivainaas paradiibas [slap] nu kur taa var izdomaat pisec tev aiz taa Super vajadzeeta ko citu uzrakstiit man liekas bet sulikam gan sodu vajadzeetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 15, 2003 Author Report Share Posted August 15, 2003 Es cs speleju jau menesi citos serveros es labakais a vakara vispar es saku rulet Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 Es cs speleju jau menesi citos serveros es labakais a vakara vispar es saku rulet un taadu rulleejoshu dzheku kaa tevi kaads STULBAIS suliks atljaavaas aiztikt un pat veel kikot????????????(kikot - tas ir izmest un "spoon" no anglju valodas ir karote) esmu shokeets - ar vinju mees normaali izreekjinaasimies - kaa nekaa dzheks tak siikais - 13 gadi augstaakais (nu vismaz spriezhot peec vinja tekstiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
udie4me Posted August 15, 2003 Report Share Posted August 15, 2003 super rembo , kempot ir labi bet ne savaa baazee un ar somu uz muguras ... jebkuraa gaadiijuma shaadi riikoties pret cilveekiem ir necilveeciigi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 SuperRembo cik tev ir gadi? (Ja driikst zinaat) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 16, 2003 Author Report Share Posted August 16, 2003 tedyy hm un ka tev skiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 16, 2003 Report Share Posted August 16, 2003 SuperRembo ja godiigi likaas mazaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted August 22, 2003 Report Share Posted August 22, 2003 Jaanis vai nav patiikami kaadu noreekt par vinja stulbumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted August 22, 2003 Report Share Posted August 22, 2003 nu kamoooooon runa tachu neiet te ne par Jaani ne par SuperRembo, bet gan par mani. pieturieties pie teemas nu. a to garlaicigi sak palikt un roka ta ari stiepjas slegt topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts