ELipse Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Varbt kads zin kur var noka4at nuked latviesu valodu nu vismaz lai zinas varetu latviski rakstit. Google mekleju nevar atrast please help.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Tu doma latviski rakstit ar visam garumzimem?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 rakstīt ziņas latviski nevajadzētu būt nekādām problēmām, ja nu vienīgi lapas kodējums uz UTF-8 jānomaina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted August 21, 2007 Author Report Share Posted August 21, 2007 un ka to var ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 21, 2007 Report Share Posted August 21, 2007 Lasi dokumentāciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Kā nomainīt lapas dokumentāciju uz UTF-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 laikam tu pats nesaprati, ko tu uzrakstīji Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Jā jo man nav nejausma kā tas nukedam uzlikt LV valodu .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 elipse , vispirms izskaidro ko tu gribi ( rakstīt jaunumus latviski vai arī visu lapu latviski ) Par cik tu neko nejēdz no Web lapu veidošanas, stipri iesaku atrast kādu ,kurš varētu tev to lapu uzlikt tavā vietā, jo tā vien izskatās ka tu ņi bum bum - un tādiem ir diezgan grūti ko ieskaidrot.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Nu nuked klan latvian.lang tipalatviešu valodu visu googli izmeklejos tākā nuked ir franči daudzi saiti ir franču val. un tur nekā neav atrast varbūt kāds varēru iemest latvienu valodu prieks nukedam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntw Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Vai tu esi zem narkotisko vielu iedarbības ? Ja nē, tad zem kādu vielu iedarbības esi ? Ak dievs! Paprasi vecākajam brālim, ja nav tad drauga vecākajam brālim lai uztaisa tev uz ucoz.com kaut vai lapu - Tev nesanāks, es tev saku - tu vari izmeklēt google.com, yahoo.com , altavista.com un veel visus meklēšanas pārlūkus, bet kamēr tu būsi šitādā pālī neko neizdarīsi sakarīgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 wnk nem apsedies pie pc un lena gara partulko failus uz latviesu valodu:D ja anglu walodu zini tad nebus gruti.. wienigais PACIETIBA darot wisu to murgu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELipse Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 (edited) Ja kas maku ar visadies scriptiem Jolma, PhP fusion , nuked e_kads suds bija google nekur nav parmeklejos es su googles reibuma man jau sapnjos radas google kur neka nav latvian.lang neka nav Nuked Clan LAnguages, PS: VAru deret ka jus neatrastu pamegini atrast ja atradisi tad tev Cepumus iedošu PS: Kurs fails jatulko lai varetu tikai zinjas rakstit ar garumzimem? UN: TUlkoju saglabaju .. define("_WELCOMEINSTALL","Sveicin?ti Nuked-Klan 1.7"); Burta Ā vieta = "?" Edited August 22, 2007 by ELipse Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 Iedo sava weba linku gribu redzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobst3r Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 man ar to vajag zinu kad global.php janomaina tas encording bet nezinu kuraa vita kā to var izdarīt man tā pati probleema Link to comment Share on other sites More sharing options...
icecube Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) baarbijvecis pateica kas jaadara un Kavacky, kur atrast kaa to izdariit. Tu tups esi jeb kaa? Edited August 22, 2007 by icecube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now