Jump to content
GIGN Forum

Dubulta Sūdzība Par Ngear


Captain ButtLicker
 Share

Recommended Posts

Tātad, pirmkārt, man vnk piedur, ka admins, kurš parasti visus slejo par misijas nepildīšanu, pats konsekventi atsakās iet defūzēt c4. Pat pēc vairrākkārtējiem maniem aizrādījumiem. Čalis vnk sagaida, kad terori bēgs no c4, kad tā grasās sprāgt, un ievāc, tā sakot, ražu. :lolza: Tātad sūdzība numur 1.

Sūdzība numur divi - kā jau var nojaust, par nepamatotu banu par it kā wh. Pat labi zinu, par kuru epizodi mani nobanoji. Noskaties demo un ieraudzīsi, ka labi varēja pamanīt, ka paskrēji zem tā vilciena. Turklāt, kaut kā nemanīju, ka kaut reizi biji specos un mani kaut raundu paspektotu. Visu laiku skraidīji un fragoji.

Sorry, ka tādā agresīvā tonī šī sūdzība ir rakstīta. Vnk šitā jau ir otrā reize šodien. :thumbsdown:

DEMO

| BANA ID: 43780

| ADMINS: ngEAr

| NOBANOTAIS NIKS: The Kitty that survived

| NOBANOTAA IP: 87.110.0.120

| IEMESLS: wh

| UZLIKTS: 22.02.2010 20:28

| Uzlikts pirms mazak ka minutes

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/b

Edited by Captain ButtLicker
Link to comment
Share on other sites

Tu doma ja chalis nepaspeja defuse , jo gaidija kad savejie ari ies. Bet beigas vini krisi , ta ir missijas nepildishana?

Pec butibas tev nav jegas neko skaidrot , pats jau esi sevi nodirsis.

Momenti:

7:00 , humans zem vilciena...

7:10 , speciali apstajas un gaida CyR. Kaut gan vinsh tur nemaz pat neizshava nevienu reizi ( ka salidzinajuma , tur vel bus ~5 raundi kur vinsh skrien pa augshu un nevienu reizi pat negaida no dlinkas nevienu. Taja momenta speciali gaidija CyR ).

11:10 , vnk es skrienu bez skanjas shis subjekts speciali pa mani jau teme , tipa vinsh dzirdeja. Domaju ka to var norakstit uz savejiem. Bet vini tur jau iegaja spota + radars tape phail no vinja puses.

Tie 2 momenti ir tadi diez ko subjektivi , moments uz 11:00 visu izsaka.

P.S. ta tema bija izrunata cita topica , kada tev starpiba pie kuras komandas es speleju?

Edited by ngEAr
Link to comment
Share on other sites

Tad pavēro arī pats sevi tajā demo un tev arī būs "aizdomīgi" momenti. Tāpat kā jebkuram, kurš kaut cik jēdz cs spēlēt.

Ja tev šķiet, ka tie momenti pierāda wh.... :superlol:

Vai arī tu domā, ka kārtīgs cs spēlētājs pretinieku šauj tikai tad, kad viņu redz vai dzird? :lohs:

kamoon

Edited by Captain ButtLicker
Link to comment
Share on other sites

Sitada problema pastav uz visiem serveriem . Csdm admini vispar neskatas par speles procesu,nekad neesmu redzejis ka admins spectatoros sedetu un verotu ka cilveki spele. Tulit pareji admini pateiks ,ka mes neesam ekstrasensi lai zinatu par visiem. Jums tiesibas dotas ,lai atvieglotu speles procesu,nevis laika pavadisanai ....

Link to comment
Share on other sites

:superlol:

Pamaini attieksmi. Čalis uzrakstīja kurus momentus ir vērts apskatīties, viņš nesaka, ka tev tur 100% ir čīti, vienkārši atvieglo darbu tiem, kuri skatīsies demo un izvērtēs kas un kā. Ņehuj dirst. Nevaru ciest šito beztēmīgo braukšanu virsū. Un ņemot vērā kā tu izgāzies pirmajā postā:

un faktu, ka ngEAr nemaz nav attiecīgo flagu, būtu paklusējis un sagaidījis, kad izskatīs tavu sūdzību. Un nē, es neskatījos demo, jo man uz šī datora nav CS, man vienkārši besī ārā šitā d!ršana sūdzībās, par kuru vien varētu iedot banu profilaksei uz kādu laiku.

Link to comment
Share on other sites

Nu ok, ar to nedaudz izgāzos, bet admini parasti slejo un slapo spēlētājus, ja tie nepilda misiju, bet šeit viens admins vārdā ngear pat negrasījās iet defūzēt, pat pēc vairrākkārtējiem aizrādījumiem.

Un neko daudz jau arī es te neesmu d!rsis šitājā sūdzībā :lol: , bet padomā pats - divreiz noraut banu vienā dienā un pie tam no admina saņemt tādus ūberkrutos "wh momentus". Tad te 90% spēlētāju un adminu būtu jāizbano. :whistling:

Link to comment
Share on other sites

te ir vel pieradijumi

weekly-csdm.gign.lv-1002221837-cs_office.zip 5.56 MB 2010.02.22 18:37

Ja es kludos,tad sori..

Bet nu saubos ..

9:15 , roberts skrien ar amuletu bez skanjas sis vinju dzird un sak shaut naglaka.

Ar to ari ir beigusies tava ballite berninj.

Link to comment
Share on other sites

Jā, tas ngeara moments izsaka visu. Aprakstīšu visu sīkāk. Kitty sēž aiz sienas, sāk šaut pa čali pirms tas vēl ir redzams. Pubā vai csdmā tas būtu parasts moments, jo viss būtu dzirdams, bet konkrēti šajā situācija war3, tam džekam, kuru nošāva bija tā štelle(amulets), kad viņu nedzird skrienot, it kā footstepi būtu noņemti. Ja iepriekšējos momentus varēja norakstīt uz skaņu, tad šeit tu esi tukšā.

Bans paliek.

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...