Jump to content
GIGN Forum

Ou Shit Ou Shit Ou Shit


doGY
 Share

Recommended Posts

+-[Parbaudam tiesibas]----------------------------------------------

| Parbaudam pieeju - doGY: OK. Tavas tiesibas - deijo

+-------------------------------------------------------------------

| Tev tika pieskirts slots, jo serverii speleja neregistreets speletajs, kurs tika diskonekteets

+-[Pieeja liegta]---------------------------------------------------

| BANA ID: 17412

| ADMINS: darek

| NOBANOTAIS NIKS: meThoD.?

| NOBANOTAA IP: 87.110.165.228

| IEMESLS: wh

| UZLIKTS: 03.03.2009 22:20

| Uzlikts pirms 103 dienam 17 stundam 12 minutem

| Bana terminsh ir uz nenoteiktu laiku!

| Info webaa: http://www.gign.lv/ban/17412

+-------------------------------------------------------------------

Kicked :"wh, bans ir uz nenoteiktu laiku! Vairak informacijas l

Es vakar laikam spēlēju, takā 103 dienas ... :/

Link to comment
Share on other sites

ew nau itka spelet ar nezinamu niku.

zinot kada vakar dareks bija pali, tad nu vinjam bija pohas! :)

Oj sajaucu, uzprasi samurayam lai uzliek bana imunitaate.

Edited by Noyd
Link to comment
Share on other sites

Moshk visiem saliekam shadu hujnju un sezham specos vai ff?Uzskatu ka shadu lietu jaliek tikai un vienigi iipashiem exemplaariem,jo man dusma saak naakt,ka neko nevar izdariiit, pret shitiem imunajiem!

P.s. Dogy tas nebija domats ka man kaut kas pret TEVI...tas bija vispareji par to fiiichu!

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

dogy, uzraksti pm samurayam.

Kas attiecas uz gooda teikto. Zini, viens no šiem eksemplāriem ir tavs draugs eziics. Viņš jau domā, ja serverī nav adminu, tad neredz to ko viņš tur dara. Viņš savu p burtu izmanto, lai viņu nevarētu izkickot servera konsole(pēc speciāliem TK un nav runa par tikai 3, bet par veseliem 20(un tas notiek atkārtoti)), vēl drusku un viņš vispār vairs nevarēs spēlēt gign serverī. Tāka, good, neuztraucies, viss ir redzams.

Link to comment
Share on other sites

Darekonkul, sarunājam tā ? ja ir kaut kāda sāpe saistībā ar mani vai to kā spēlēju serverī, droši PMo man privāti un mēs noskaidrosim kas un kā nevis ieposto kaut kur forumā un topiku aizlocko, neatstājot man nekādas iespējas tevis teikto atspēkot. Un nevajag to darīt tikai tāpēc vien, ka esmu sliktais Eziic, kurš visiem traucē un bojā Dedlijam skillu.

Kas attiecas uz manu P burtu, palūdzu viņu dēļ tā, ka man gan Rīgā, gan dzimtajā pilsētā ir MDSL nets un bieži tiek iešķiebta banota IP adrese, kas man liedz pieeju serverim. Runājot par speciālajiem TK, lūdzu konkrētus pierādījumus, demo ierakstus, situācijas aprakstus vai vēl kaut ko, pliks ?viņš ir slikts, jo viņš šauj savējos? diez ko objektīvs neizskatās.

Pāris gadījumus no šī un iepriekšējā weekenda es varu uzskaitīt ? ienāk serverī kaut kāds Endys un sāk apspriest pa mikrofonu dažādas lietas par manu māti un kāda ir mana seksuālā orientācija. Tā kā padiskutējot ar viņu sapratu, ka konkrētais indivīds nav to vērts, lai turpinātu komunicēt, informēju par šādu rīcību adminus pa adminčatu, ka šis spēlētājs mani nepamatoti aizvaino un traucē citiem spēlētājiem spēlēt. Redzot, ka admini ir vienaldzīgi pret manu sūdzību, nolēmu rīkoties pats un rounda sākumā attiecīgo personu TKoju ar m3, uztaisīju reconnectu un turpināju spēlēt, lai turpmākās diskusijas mūsu starpā risinātos brīdī, kad esam miruši un netraucētu citus spēlētājus. Un te nav nekāda sakara ar manu P burtu, tiek veikts reconnects un rezultātā viņam nemaz netiek piedāvāta iespēja mani izkickot. Vairāk mani interesē ko dara admini, kuri nepievērš uzmanību šādām ziņām adminčatā.

Tāpat situācija dd2, kad lielāko mapes daļu T tīms vairāk kā pusi no 2 minūšu sniegtā roundtime [t.i. vismaz minūti] pavada kempojot bāzē ar awp vai vienkārši kempojot bāzē. Pat saņēmu norādījumu no pretējā komandā spēlējošā atmina, lai pieskatu T tīmu. Tā kā vairs neesmu admins un šis admins laikam to nezināja, paziņoju savam tīmam U čatā, ka pēc 30 pavadītām sekundēm es likvidēšu visus, kas sēdēs bāzē un nepildīs misiju. Pēc diviem roundiem viņi saprata, ka tas bija domāts nopietni, jo savu solījumu es turēju un ar m3 esmu iemācījies šaut visai precīzi, un turpmāko mapes daļu bāze bija tukša un cilvēki beidzot sāka spēlēt nevis sēdēt pa stūriem. Tur gan laikam bija tikai 2 TK un nākamajā roundā mani pašu nošāva paziņojot, ka 30 sekundes ir pagājušas un es vēl esmu bāzē, par ko mēs visi kopīgi tīri labi pasmējāmies, un lai arī neesmu admins un man tā nevajadzētu darīt, tas tomēr nemaina faktu, ka tika panākts vēlamais efekts.

Un nemaz nerunāsim par simts tīmflašiem, speciāliem TK pret mani vai kādu citu spēlētāju tīmā. Teiksim tā ? šad un tad izmantoju m3 īpašiem indivīdiem, kuri neprot lasīt čatu un turpina tēlot idiotus vai veic aktivitātes, kas traucē tīmam, kurā spēlēju tajos gadījumos, kad serverī nav adminu vai arī adminiem par to ir pilnīgi vienalga. Tam nav nekāda sakara ar P flagu. Ja jau tu to visu tik ļoti labi vēro, tu būtu pamanījis, ka vajadzētu nomainīt niku uz savējo un tikt galā ar šiem spēlētājiem, jo tie tā kā būtu tavi admina pienākumi, vai ne?

Piebildīšu, ka esmu gatavs atvainoties, ja vēl kādam sāp sirsniņa par jebkurām darbībām, ko daru serverī un turpmāk jūs netraucēt. :)

Link to comment
Share on other sites

omg, es visu neizlasīju, bet pateikšu to kas man sakāms. Kāpēc lockoju? Man pavisam vienkārši negribas ar tevi runāt, jo zinu kāda diskusiju(bez endinga izvērtīsies). Jā, to es lielisku zinu kāpēc tev ir tas p burts, dēļ savas dynamiskās ip, bet tu neuzķēri manu tekstu. "P" nav domāts, lai tevi admins vai servera konsole nevarētu izkickot, bet TIKAI tāpēc, lai tu tiktu serverī spēlēt. Tāpēc es saku, darīsi kā līdz šim - nu netiksi tu vairāk spēlēt. Viss! Ko tu vēl gribi? Ok, pielikšu bildīti, lai tev skaidrs paliek par ko es runāju. Baigi smukā nesanāca, negribu dēļ šī laiku kavēt.

p.s lol tāda bilde :) ā, un btw., tie kicki ir ar pāris minūšu starplaiku. Ir vēl, bet vispār nesaprotu kāpēc man tev kaut kas būtu jāskaidro.

post-11013-1245159999_thumb.jpg

Edited by darek
Link to comment
Share on other sites

ENDYS. Re, es pat niku atcerējos tam čalim. Visi tie killi ir viņa virzienā visas de_cpl_mill mapes garumā. Un viss CT tīms ir liecinieks viņa nekorektajiem izteicieniem pa mikrofonu un nepārtraukto lamāšanos, kas traucēja spēlēt visu mapi. No vienas puses es atvainojos par savu rīcību, no otras puses šādiem talantiem pienāktos kādu laiku atvadīties no servera kā tāda. Un ja kāds admins pēc maniem vairākkārtējiem lūgumiem adminčatā būtu uzlicis viņam gagu, šādas bildes nebūtu. Labi, sapratu tavu domu gājienu, ielienu alā un cenšos nevienu 'TAVAMĀTEIRMAUKA' neaiztikt. Pīs. :)

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...