lazda2 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Daudzi man uzdod jautaajumus par rhlg pa pm gan pa skype , tāpēc nolēmu izveidot šo pamācību! Sāksim Novelkam rhlg no šējienes. Extraktējam uz uz desktopa. Sametam visu pam mapeem proti no desktopa uz sava servera adons mapi. Ieejam serveris\cstrike\addons\metamod un atveram failu plugins.ini un pašā apaksā pierakstam: win32 addons\hlguard\dlls\hlguard_mm.dll win32 addons\hlguard\dlls\hlguard_mm_optimized.dll Tālāk arā ievietojam rhlg pluginu iekš plugins.ini kas atrodas configs mapē.Vnk pašā apakšā pierakstam: reallite_hlg.amxx Rhlg ir uzstādīts!! Tagad konfigurējam pēc savām vajadzībām! Ejam serveris\addons\amxmodx\configs\reallite_hlg un atveram failu reallite_main.cfg Paskaidrosu svarīgākos configus! rhlg_actions "1" - 1=spēlētāji tiks kikoti banoti par pārkāpumiem 0=spēlētāji tikai tiks ierakstīti log failos un un tiks pazinots ar hud mesage ka vins ir kautko parkāpis ( čītojis ) rhlg_advert "Visit http://tavs_web" - spētājam ieejot serverī tiks parādīts tavs web ( pēdinās var rakstiit ko vien grib ) rhlg_message "1"- 1=spēlētājam ieejot serverī uzrādīs ka serveris lieto RHLG un parādīs juus web adresi ( skat. iepriekšējo punktu ) 0=paziņošana nenotiks rhlg_cdhack "1" - 1=tiks pārbaudīts vai spēlētājs lieto cd-hack, 0=netiks pārbaudīts vai spēlētājs lieto cd-hack. rhlg_blockkeys "1" - 1=bloķēs aizliegtos taustiņus ( END , delete, utt. ), 0=nebloķēs aizliegtos taustiņus ( aizliegtos taustiņus var pievienot reallite_block_keys.cfg failā noņemot // pirms attiecīgā taustiņa ) rhlg_blockkeysaction "3" - 3= bans par neatļautu taustiņu izmantosanu tiks likts uz IP, 4= .... uz Steam ID, 5= ....uz IP vai Amxbaniem, 6= .... uz Steam ID vai Amxbaniem rhlg_blockkeysbantime "60" - norāda uz cik ilgu laiku tiks banoti spēletāji kas lieto aizliegtos taustiņus rhlg_bhop "1" - 1=banos spētājus kas lieto bhop skriptu, 0=nebanos spētājus kas lieto bhop skriptu rhlg_bhopbantime "120" - norāda uz cik ilgu laiku tiks banoti spēlētāji kas izmanto bhop skriptu rhlg_bhopaction "3" - Tāpat kā pie rhlg_blockkeysaction. rhlg_bhopwarnings "5" - norāda cik reizes spēlētājs tiks brīdināts par bhop lietošnu Kur uzstaadiit komandu ar kādu tiks banoti spēlētāji? Visu var mainiit failaa reallite_actions.cfg visur kur rakstiits amx_banip uz savu ban komandu!! Tas arī pagaidām viss!! Par kļūdām , nepilniibaam vai neskaidriibaam rakstat sajaa topikaa newis suutot man PM vai vēl ļaunāk tasiot jaunus topikus ?Lazda Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsShoLe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 tnx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 vot ar šo man ir sīka problēma . man rāda failed to load plugin. plugin uses uncnown comand name ("get_tr2") check modules.ini man sitāds ("get_tr2") nav iekš modules ini . kas man butu jadara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Paldies;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsShoLe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 man sitāds ("get_tr2") nav iekš modules ini . kas man butu jadara? Lpl sakidri un gaishi uzrakstit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 kas tew tur ir skaidrs.. ?? ko man modules ini pievienot?? tu fignu ? ta naw tur japievienu kkur citur vaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Labz Lazda2, shito jau sen vajadzeeja! Cepums Tev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rblockXspinner Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Liels Paldies Tiesi tas ko man vajadzeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Piebilde par bhop! HLGuard NEĶER bhop scriptu, bet vienkārši reaģē uz lēcieniem, kas izdarīti ļoti ātrā laika sprīdī... Tāpēc ieteicams to atslēgt un ja ļoti gribas @ amxmodx atrast anti bhop script šo vai šo =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 nu itka uzliku viss iet vienigais izmeginot man vins CD Hacku uzrava tikai 70 sekundes pec mana connect... Nevar kautka izdarit lai vins momentali uzrauj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AsShoLe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 šaubos jo viņš skanē tavus failus un tas ir laiks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 nu piemeram mostwanted serveri momentali uzliekas bans... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sroupe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 eh šitās pašaprotamās pamācības , sīkiem ģēģeriem, kuri nejēdz eng gan jau noderēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 kiwix - varbuut peec manaam domaam vins bhop uzrauj paarbaudot tavus configus un bhop tiek palaizts ievadot dazaadus configus ( alias ) sroupe - taadu ir daaaaudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ( alias ) sroupe - taadu ir daaaaudz Nu ja zini, kas ir kz, tad bkz_goldbhop lecu ~2.10 un cg_coldbhop ~0.35 Un man bez visādiem aliasiem un scriptiem pēc 3 bhop jau rādās warning`s par scriptu =) tāpēc ienīstu HLguard`a bhop script detector Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ne lazda2. vinsh peec leecienu aatrumu un kaut kaadas distances ar laikam. piem lecot no kastes un uzlecot atpakalj uz to pashu kast-uzreiz paraadas bhop briidinaajums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 man nekad taa naw bijis es zinu kas ir kz !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) O! šis tiešām labs. Paldies. Noder. Edited January 25, 2008 by Amii Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 vins baigi ladzina serveri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Atkarība no Tavas kastes jaudas =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevins Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Nekad ta nav bijis .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 nu man rams 1.5 gb nets 27 mb/s upload ~28 MB/S download Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 VIns to4na bano ka vaig 100 % uz cd hack ? jo banoja 1 adminu un vins bija gatavs deret,zveret ka nav lietojis tadu sudu Link to comment Share on other sites More sharing options...
razery Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 varbut vinjsh gaja ieksha cs'aa ar palaistu failu, kura nosaukums bija cdhack.cfg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 man vinš vispār nebano:D visur vis salikts u banip komandu.. čiteru atrod , megina banot , bet konsule parada speletajs ar sadu vardu nav atrasts. kapec ta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts