kas tad2 Posted December 3, 2009 Report Share Posted December 3, 2009 Tātad ir radusies problēma. Gribēju serverī ielikt bazuku, lai var nopirkt par amo pack,bet nekas man tur neiznāk. Ņēmu šo pluginu http://forums.alliedmods.net/showpost.php?...;postcount=1258 Ieliku tās mapes visas savās vietās(tā vismaz domāju) Iegāju -zombieplague.ini atradu rindiņu [Extra Items: Weapons and their costs] un tur ierakstīju bazoka un cik būs amo pakas un amxx failu ieliku plugins-zplague.ini Un serverī uzrādās,ka itkā var nopirkt,bet kad pērk tad nekā nenotiek. Varat lūdz pateikt ko nepareizu daru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 kapec plugins stav plugins-zplague.ini faila? plugins mapite iemet un plugins.ini faila ieraxti nosaukumu ka tur? bazooka.amxx un tad butu jabut! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted December 6, 2009 Author Report Share Posted December 6, 2009 Njā viss sanāca,pats biju jau izčekojis visu,tākā vienalga paldies tev. Varat slēgt cietī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infoio Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 Bet piemeeram kur man kas buutu jaaliek ja es gribeetu SO ? Jo es visu saliku un vins man neparaadijaas pie tajiem extra itemiem . Nemaaku to laikam ielikt Nevareetu man luudzu paliidzeet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasters Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 shēma tā pati , iemet plugins mapē pašu pluginu [ failu ar galā .amxx un visus tam piederīgos failus ] , tad iekšfaila plugins.ini paša apakšā failam pieraksti plugina nosaukums.amxx DONE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infoio Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 (edited) A kaa ? Vins paraadiisies pie tajiem extra itamiem ? Nu tur kur ir piespiezot M un tad 2 tur ir extra itami kurus var pirkt par ammo pakiem Un kaa lai es tur vinu dabuudu ? Kur jaaraksta tas ir ? Un kas jaaraksta ? Edited January 12, 2010 by Infoio Link to comment Share on other sites More sharing options...
kas tad2 Posted January 12, 2010 Author Report Share Posted January 12, 2010 Tev automātiski viņš saliksies pa vietām kur vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infoio Posted January 12, 2010 Report Share Posted January 12, 2010 aa sk tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts