gerik Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Ludzu palidzat atrast kadu normalu skinu un pasakat ka vinju uzmlikt ! Ludzu Skinu tadu kas nav sakara par CS un krasa lai butu melna ES JUMS ĻOTI ĻOTI LUDZU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 ES JUMS ĻOTI ĻOTI LUDZU! te ir links...ritkiig reaalos skinus var atrast links_1 links_2 jau preciizaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
daviskrex Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 šādi topiki ir apspriesti daudz u n dikti, bet še tev. invisionize.com p.s. ja labi paskatīsies foruma direktorijā un būs mozga, uzstādīšana tev nebūs šķērslis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 links_1 links_2 jau preciizaak Cik gudri mēs spamojam... ContereJaklitisxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 un vinhs pats nespamo veidotjot taadu diskusiju ? es vinjam paliidzeeju..iedevu adresi kuru cik es sapratu vinhs nezinaaja...guuugli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerik Posted June 23, 2007 Author Report Share Posted June 23, 2007 CJxx tu esi stulbs! es prasiju palidzibu a tu paradi to ka esi idiots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 :D:D:D .....es saprastu ja tu prasiitu paliidziibu peec kaut aka gruuta nevis kaa lietot SEARCH avotus.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 :D:D:D .....es saprastu ja tu prasiitu paliidziibu peec kaut aka gruuta nevis kaa lietot SEARCH avotus.. Ev čalīt tu esi nesen te parādijies , tu jau metā ahujeno un visulaiku spamo , ja tu paskatitoes iepriekšējos postos te visi tadus uzdot , jo īpaši kurus nevar atrais vai slinko pameklet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 (edited) dlja osobenno tupih.... 1. es ieeju google.lv 2. es ieraxtu invision skins 3. pirmais kas atrodas atveru 4. un.... 5.http://www.iskins.info/themed.html she linkjs...un tur ir melana kraasaa nonjem teemaa background ieliec akada tev patiik un dziivo laimiigs.....FEEL GOOD? Edited June 23, 2007 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
cookie` Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 1. es ieeju google.lv 2. es ieraxtu invision skins 3. pirmais kas atrodas atveru 4. un.... 5.http://www.iskins.info/themed.html she linkjs...un tur ir melana kraasaa nonjem teemaa background ieliec akada tev patiik un dziivo laimiigs.....FEEL GOOD? un kpc uzreiz nevareji ielikt? jo gribeji paspamot vane? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 nee vnk lai vinhs ieietu adresee kur uz vinju bljauj ka vinhs ir idiots ka nevar izdariit taapat kaa es... nieka 5 punkti...nieka 30 sekundes(mazaak vairaak-atkariigs kaads nets) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 23, 2007 Report Share Posted June 23, 2007 Kad jus botini iemacisieties beidzot lieot guugli? Smuks skins - --------------------------------------------------------------------------------- Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiganS Posted June 26, 2007 Report Share Posted June 26, 2007 Smuks skins - --------------------------------------------------------------------------------- Download A var pateikt kur man šitie FAILI jaaliek piemeeram ko eM pievienoja... Vai arii tos kurus no WEB vareeja nowilkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 http://invisionize.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Mazinjais~ Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) LOL!!! Prieks kam tev tik vecu forumu??? Njem šī mēneša izgudrojumu - Invision Power Board 2.3.0 Skini: Aqua_blue [Download] Edited June 27, 2007 by ~Mazinjais~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now