Jump to content
GIGN Forum

LAVRx

Moderators
  • Posts

    3805
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

LAVRx last won the day on April 12 2014

LAVRx had the most liked content!

About LAVRx

  • Birthday 08/27/1986

Profile Information

  • Location
    Jaunmārupe
  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

10482 profile views

LAVRx's Achievements

Foruma opis!

Foruma opis! (17/23)

212

Reputation

  1. LAVRx

    Zeme ir plakana

    Par Altum bija tā, ka ja ģimene ar bērnu tad Altum nogarantē pirmo iemaksu 10% apmērā no īpašuma vērtības. Ja divi bērni tad 15%. Attiecīgi ja Tu ņem dzīvokli jaunajā projektā 100k vērtībā tad banka, parasti , pirmo iemaksu prasa no 10-15%, rētāk 20%. Pieļauju, ka būs tie paši 15% - attiecīgi ar Altuma atbalsta programmu Tev pirmā iemaksa sanāk 5%. Vecajos projektos bankas pirmo iemaksu prasa lielāku - 15%-25%. Pieļauju, ka 15% būs unreal sarunāt un prasīs 20% kā minimums. Altumam vēl ir daudzi papildus bonusi - visādas maksas kas pie īpašuma iegādes ir diezgan ievērojami samazinātas. No galvas neatceros kas tur bija, bet kad pats pirku tad pārsimts eiro iegādes procesā var ietaupīt pateicoties Altumam. Vēl ir kaut kāda jauna ALTUM programma, Tur pie viņas var tikt ja ir augstākā izglītība. Tur gan nezinu nosacījumus, bet esmu dzirdējis, ka sūdīgāk kā ģimeņu atbalsta programmai.
  2. LAVRx

    KAS NOTIEK AR GIGN ?

    Drīzāk GIGN discordu vajag, vai ko tādu. PUBG gign serveris - pat nevaru iedomāties kā tas izpaužas... Tipa pirvāts serveris, kuram var piejoinot tikai zinātāji?
  3. Varbūt problēma ir tur, ka nav steam Id vai niks pagarināts. Atkarīgs uz ko acc bija uzlikts. Varbūt visi aizmirsuši, ka tur kaut kādi centi bija jāskaita lai mēnesi acc darbotos. Ja nekļūdos tā sistēma vēl ir aktīva.
  4. LAVRx

    Nakts Riita Spams

    Hmm. Redzot esošo aktivitāti gignā tu atbildi varētu dabūt kaut kad ap Jāņiem. Nopērc un miers.
  5. Par zobsiksnu - atkarīgs no auto, daudziem ir ķēdes tad šī problēma atkrīt. Ja ir zobene, tad gan labāk nomainīt Par CSDD - tur arī atkarīgs kādu auto prēc. Ja nekļūdos tad jo lielāks motors jo vairāk dabūsi piķot. Par apdrošināšanu - ja iepriekš nav bijis auto uz Tevi reģistrēts tad OCTA būs kādi 120-200 EUR gadā, ja ņem KASKO tad vēl jārēķina kādi 300-500 EUR atkarībā no auto. KASKO un OCTAS - droši varat man jautāt
  6. Kupējā nebūs daudz vietas - tikai Tev, vecenei un pārzāģētām slēpēm
  7. Jā pirmā sērija arī nav sūdīgs variants. Var arī vizuāli ļoti smukus eksemplārus atrast.
  8. Nav sanācis braukt ar 330i, bet cik dzirdēts tad dīzelis ir ātrāks. Esmu ar 330d pabraukājis - iet afigena. Par cenu noteikti varēsi kaulēties. 16:9 - ir navigācijas ekrāns. Tipa 16:9 ir lielais ekrāns.
  9. Ja nekļūdos e36 nav problēmu ar rūsu, ja nav šķilts un ķīniešu detaļas saliktas. Par motoru Tev baigi uztraukties nevajadzētu jo īpaši ja tu skaties uz 3.0 benzīnieku, kas man liekas ir neprāts. Labāk 3.0d - ies labāk un būs 2x ekonomiskāks, vienīgais par ko varētu uztraukties dīzelim ir turbīna. Par konkrēto sludinājumu - tur jau atkal nedaudz dirš čalis par komplektāciju, bet ne tik skarbi kā par to e90 Lai gan pārliecinoši saka, ka 285k oriģināls nobraukums. Galīgi negribu ticēt. 2002. gads un 285k, kaut kā baigi aizdomīgi.Tas jāskatās uz vietas. Ne vienmēr ir traģēdija ja nokruķij, mašīna pati par sevi var būt laba, nokruķij lai vēl nedaudz cenu paceltu.
  10. Pilnākā komplektācija - OMFG. Kur tādi pajoļi rodās. Grūti saprast.
  11. Slāpekli, nedaudz pa dārgu priekš gludekļa budžeta tevis piedāvātais variants. Gludekli, nafig tev ņemt pliku kā celi e90 bundžu? Labāk pa to ciparu paņem labu e46, būs gan vizuāli smukāks, gan arī dabūsi ekstras. Pa tagadējo ciparu tev sanāk e90 ar lupatas salonu, parastām lampām, bez navi, bez normālas mūzikas and so on.
  12. LAVRx

    Kad?

    Ko lai saka, ir nedaudz jābūt iekšās - kopš reģistrēšanās 10 gadus gaidīt lai ierakstītu pirmo postu. Vai arī 10 gadus centies saprast kā uztaisīt jaunu topiku?
  13. Tu laikam tiešām esi izmisis ja meklē palīdzību gaming forumā.
×
×
  • Create New...