Burkaano Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 (edited) ES tiesham nezinu kas par vainu.. uzliku -console un serveris vairs nevienam neradas online pie favourites, tikai ja ieraksta /connect meltdown.sytes.net serverim var pievienoties.. kas taa par cuucibu? varbut kaads var palidzet? paldies! 2 dienais mocijos ar visa servera palaishanu un konfiguraciju, jau saaka sanaakt.. un lenaam ierubiiju.. bet nu atkal aizkjeros Edited October 8, 2006 by Burkaano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 8, 2006 Report Share Posted October 8, 2006 dosvien ko jauc jo gadas kad uz kada PC nerada serveri pie favorites vai nu tiesham visiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkaano Posted October 8, 2006 Author Report Share Posted October 8, 2006 aha, man un ne 1 citam neradas ja uzlieku citu swds.dll tad atkal rada valve validation rejected.. sanaak.. serveris neiet uz konsoles.. kad uzlieku grafisko viss iet.. kaut kada cuciba Link to comment Share on other sites More sharing options...
^suny^ Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 Es neesmu specs shajaas lietaas bet varbuut esi ko palaidis , man liekas ka tu kaut ko netaa tajos properties esi pieraxtiijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 ja neradas tad vajag pievienot un tad iziet no cs ara un ieiet atpakal ieksa tad paradas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rohnis Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 a mosk tu paroli esi uzlicis ka citi ieksha netiek man brackam radaas ka sleedz serveri ka parole!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noss-gang|skutais Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 da paprasi kadam kam ir norm serveris NOKRAKOTU swds.dll failu ! un viss buss OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 paprome sito jo man ir vis ok swds.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts