anusss Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 kaads var luudzu atsuutiit man paartulkotu amxbans_4.3.1.sma failu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drumais Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 kaads var luudzu atsuutiit man paartulkotu amxbans_4.3.1.sma failu??? es saubos vai kads tev dos jo te daudzi ir skopi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted October 1, 2006 Report Share Posted October 1, 2006 Bļ** tak dari pats arī kautko! Apnikuši jau tie kuri gaida ka uztaisīs viņu vietā.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 1, 2006 Author Report Share Posted October 1, 2006 tu lol esi!!! nevis man slinkums kko tulkot bet vnk nesaprotu krievu valodu un es domaaju vieglaak kaadam buutu paarkaapt savus principus un atsuutiit nevis truli di***!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 Interesanti gan kur tad paliek vecas labas vardnicas. Un ja ari nav vardnica tad nosedini OMI, vecako masu, senci blakaam un tulko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 nu tad vismaz pasakat kuri faili ir jaatulko??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 templates folderi tur ir visi faili. Tikai skaties kas ir krievu valoda netisham neiztulko source Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 nu paldies...tagad vismaz tik daudz zinaahu bet lai necuukotu jaunu topiku kaads nevar pateikt kaa serverim dabuut 500 vai vairaak fps??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 nu paldies...tagad vismaz tik daudz zinaahu bet lai necuukotu jaunu topiku kaads nevar pateikt kaa serverim dabuut 500 vai vairaak fps??? labs nets, labs hosts, nu normals, un normals kinfigs, lai nau 10000 plugini.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts