Jump to content
GIGN Forum

1 vs 1

robbins
 Share

Recommended Posts

Blood. Kaa tu pats nesaproti, ka tev te neviens tiesiibas netaisias dot. Tiesiibas parati dod vainu prieksh cw(clanwars), un uz cs.gign.lv. Tev tur nava nekaads cw. 1vs1 juus varat speeleet arii taa ka viens uztaisa otrs piekonekteee !!! smiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gifsmiliez.de_2477.gif

robbij vai rambbij (preciizaak buutu rambaataaj ) panjem lielo teeva bisi un ar savu draudzinju (otru rambaataaju),

uzrambojiet savu cw (jeb savu allstars dueli) piemaajas mezhaa !

P.S. un luudzu nestaasti sho super ideju par ramboshanu mezhaa nevienam, tas buus muusu nosleepums ! O.k ?

Ar cienju tavs fans Rumzotaajs smiliez.de_29.gif

smiliez.de_2538.gif nu sooor, bet es nedomaaju, ka vinjam vajag taas tiesiibas. piekriitu Dream. robbin tev tak nets ir, ne? laikam jau ir . . nu ta ko - uzliec sev amx ar paaris plaginiem, uzliec draugam ar tur admin tiesiibas un speeleejat abi laimiigi 1 vs 1. biggrin.gif

smiliez.de_2538.gif nu sooor, bet es nedomaaju, ka vinjam vajag taas tiesiibas. piekriitu Dream. robbin tev tak nets ir, ne? laikam jau ir . . nu ta ko - uzliec sev amx ar paaris plaginiem, uzliec draugam ar tur admin tiesiibas un speeleejat abi laimiigi 1 vs 1. biggrin.gif

Bljo moshka iemaaciisi man to izdariit ??? Es tach nemaaku pats serveri taisiit ! ! ! Ja iemaaciitu buutu dikten prieciigs ! ! ! Suuuti kaa taisiit uz [email protected]

Visi iecheko lapu csaqua.times.lv (to es taisiiju cool2.gif )

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...