Purva-Zivs Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 a kaada na*** starpiba kursh no kura nooshpikojis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 a kaada na*** starpiba kursh no kura nooshpikojis? Vnk. man besī tādi dirsēji un man šodien tāds garīgais ka man gribās visiem piekasīties . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cEncoRe^ Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 Vnk. man besī tādi dirsēji un man šodien tāds garīgais ka man gribās visiem piekasīties . Bikl tu esi nelabojams daunis es nekur neko nedirsu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 (edited) Bikl tu esi nelabojams daunis es nekur neko nedirsu.. EERZELIS IN DA HAUS!! EDIT: Sor par uzbraucienu bet es nevaru izturēt tevi Edited September 23, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cEncoRe^ Posted September 23, 2006 Author Report Share Posted September 23, 2006 EERZELIS IN DA HAUS!! EDIT: Sor par uzbraucienu bet es nevaru izturēt tevi EDIT: Sito topic var LOCK beidzot .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted September 23, 2006 Report Share Posted September 23, 2006 Izskatās ka kāds drīz būs nopelnījis 100% Warn It īpaši pēdējās rindiņas manuprāt nodod: echo -----*=====*------ echo Mr.Kill CFG LOADED echo -----*=====*------ Un : echo ======================== echo cEncoRe^` cfg IELADETS echo ======================== Btw , Mr Kill tavs .cfg tīri ok un Tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddog Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 cEncoRe^ var tak redzēt ka nošpikots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nIp Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 tu lolik reku jau pieradijums !!! ieprieksejajos topics prasiiju kadu labu Cfg wisi iteica Mr.KiLl tu winju ar panjeeemi wareji lietot bet ne wisiem te lieliities ar sawu makslas darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 (edited) Mr.Kill? man nemaz vina konfiga nav !! varbut ari redzejis nesi ?! Edited. lol smiekligi sanaca pirms lasot so topicu es iepisu cstrike mape so cfg un nosaucu par loh.cfg laikam jau lemts.. Edited September 24, 2006 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Es 6o gribēju paķert uz muļķi lai viņš pasaka ka viņam ir 3pogas... redBoot's pasteidzās un pateica pirmais par tiem bindiem. Vecīt ja tu nebūtu teicis ka esi pats to uztaisījis, bet būtu atzinies ka esi ņemis pa paraugu Mr.Kill cfg tad viss būtu ok... Tas jau ir autortiesību pārkāpums!!! Tur nav divu domu ka tas ir Mr.Kill cfg tikai mazliet pārveidots !!!! EDIT: P.S. Vispār Mr.Kill cfg pwno man fps dažreiz uziet līdz 180 !! un neesi pamaniijis ka tu mazliet leneaak skrien ar sho cfg? man speeleeshanai vinjsh galiigi neiet pie sirds Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 un neesi pamaniijis ka tu mazliet leneaak skrien ar sho cfg? man speeleeshanai vinjsh galiigi neiet pie sirds Itkā nē, bet es tagad spēlēju ar Heaton'a cfg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 cEncoRe^ ......... man pat nav ko teikt . Tikai nāk šausmīga smieklu lēkme !! Ar tevi viss ir jasna . CFG identisks , pēc bindiem . Protams pašlaik esmu modificējis savu cfg un to neesmu uplodojis . Un , kas attiecas uz ping --> NAV TĀDS 1 CFG , KAS VISIEM UZLABO PING !!! JO KATRAM IR JĀTROD SAVI OPTIMĀLāKIE RATI PRIEKŠ SAVA INTERNETA ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Itkā nē, bet es tagad spēlēju ar Heaton'a cfg . 1.5 VERSIjas vai 1.6? es agraka speleejeu ar vinja 1.5 cfg uz 1.6 versijas = Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 pfs uzsit uz 180 - vienk jasno, esmu jau te simtiem reizhu to teicis, ka fps augstaak par 100 bez developer 1 nevar dabuut, kaa to var nesaprast... ar "developer 1" viss notiek lenaak, k-vai tas fps buus 400, tu iesi lenaak, tu tupsies leenaak, tu skriesi lenaak, ja nemaldos, tad to developer 1 nemaz nedriikst izmantot kaa daudzas citas komandas. nesmu skatijies mr.kuilla konfigu, bet es dodu simts punktus, ka tur exsistee komanda "gl_picmip 2", kas padara textuuras izpluudushaakas un vieglaak ir pamanaami pretinieki, kas ari iz aizliegta visos prestizhajos online un lan cupos, vai es uzmineeju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 pfs uzsit uz 180 - vienk jasno, esmu jau te simtiem reizhu to teicis, ka fps augstaak par 100 bez developer 1 nevar dabuut, kaa to var nesaprast... ar "developer 1" viss notiek lenaak, k-vai tas fps buus 400, tu iesi lenaak, tu tupsies leenaak, tu skriesi lenaak, ja nemaldos, tad to developer 1 nemaz nedriikst izmantot kaa daudzas citas komandas. nesmu skatijies mr.kuilla konfigu, bet es dodu simts punktus, ka tur exsistee komanda "gl_picmip 2", kas padara textuuras izpluudushaakas un vieglaak ir pamanaami pretinieki, kas ari iz aizliegta visos prestizhajos online un lan cupos, vai es uzmineeju? Es patiesība nezinu vai tas ir 1.5 vai 1.6 cfg tajā saitā nav rakstīts... Jā, ar Mr.Kill cfg spēlējot ir viss tāds vairāk izplūdis, bet tur ir gl_picmip "1" ... Es kautkad pasen arī lasiju kautkādā forumā ka nevar vairāk pa 100fps bez tā developer un nodomāju ka džeks bik pasists bet ja jau tu saki tad.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 (edited) Developer 1 riktīgi iesūkā bikl , nebūsi tik laipns un neiemetīsi lūdzu to Heaton.cfg ? Paldies bikl... Edited September 24, 2006 by feelya` Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Developer 1 riktīgi iesūkā bikl , nebūsi tik laipns un neiemetīsi lūdzu to Heaton.cfg ? http://www.cs.hacker.lv/index.php?per=7 Šitajā linkā ir daudz pazīstamu geimeru cfg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Es jau varetu pachuhnjit , bet kads nezin kadel es nevaru ieladet ne rockyu ne heaton .cfg ? Couldnt exec rockyu.cfg/heaton.cfg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Es jau varetu pachuhnjit , bet kads nezin kadel es nevaru ieladet ne rockyu ne heaton .cfg ? Couldnt exec rockyu.cfg/heaton.cfg Kad novelc cfg, tad reneimo svaa nosaukumaa bez .cfg galaa! Tad ieej csa un uzraksti exec "tavs cfg nosaukums.cfg" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 nesmu skatijies mr.kuilla konfigu, bet es dodu simts punktus, ka tur exsistee komanda "gl_picmip 2", kas padara textuuras izpluudushaakas un vieglaak ir pamanaami pretinieki, kas ari iz aizliegta visos prestizhajos online un lan cupos, vai es uzmineeju? Ja esi tik tizls , ka nemāki pareizi uzrakstīt nikus , tad ej uz Latviešu valodas konsultācijām . Un gl_picmip vienkārši padara tekstūru draņķīgāku un palielina FPS , un vai tas palīdz ir atšķirībā no gaumes . Un tas mans cfg , par ko te ļautiņi runā jau ir diezgan pavec un gl_picmip man jau labu laiku ir pazudis no cfg . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Ja esi tik tizls , ka nemāki pareizi uzrakstīt nikus , tad ej uz Latviešu valodas konsultācijām . Un gl_picmip vienkārši padara tekstūru draņķīgāku un palielina FPS , un vai tas palīdz ir atšķirībā no gaumes . Un tas mans cfg , par ko te ļautiņi runā jau ir diezgan pavec un gl_picmip man jau labu laiku ir pazudis no cfg . Mr.Kill taa uuber komanda gl_picmip ir diezgan laba, zinot to kam fps ir galiiga di***, tad man tas vieglaak paliidz speelet! Vispaar labs konfigs, pat ideaals! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Ja esi tik tizls , ka nemāki pareizi uzrakstīt nikus , tad ej uz Latviešu valodas konsultācijām . Un gl_picmip vienkārši padara tekstūru draņķīgāku un palielina FPS , un vai tas palīdz ir atšķirībā no gaumes . Un tas mans cfg , par ko te ļautiņi runā jau ir diezgan pavec un gl_picmip man jau labu laiku ir pazudis no cfg . k, mr.hujila, njemshu veeraa juusu daasno padomu, apmekleeshu latv. val. konsultaaciju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 o.k slowbrain . Ceru ka apmeklēsi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now