calens Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Lieta tada ka 1x es palaidu serveri un uzmetas taada lieta ka Local clients are restricted to clients class :© talak man dazhi teica lai es noka4aju Hlnowon programmu ,lai atkrakotu swds.dll lieta tada ka visu izdariju tachu es tgd eju serveri un peksnji paradas vnk izmet ara un console rakstits NO-WON. vai kads labs cilveks nevaretu palidzet ar cienju gaidishu bY n1k3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Worms tach ir skaisti izstaastiijis kaa pareizi ir jaataisa servers... un to suuda swds.dll var nokachaat gan DC++ gan arii te forumaa pamekleejot - neko nevaidzees krekot... pietiekmi daudz serverus esmu uztaisiijis un nevien negljuko.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 21, 2006 Report Share Posted September 21, 2006 Akls esi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts