architeck Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Panjeemu vienreiz nokacaaju kkaada krieva cfg un nedaudz piereguleejot peec savaam vajadziibaam saaku speeleet. Tacu izbriinijos kad lodes lidoja daudz reciizaak nekaa pirmstam. Tad nu man ir taads jautaajums vai kaads nezin kaa to es var dabuut gatavu, jo nu jau HDD ir formateets un man taa scripta gluzi vienkaarsi vairs nav. Un kur vinu dabuut arii vairs neatceros. tante google nepaliidz. Esmu mekleejis, mekleejis un mekleejis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anusss Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 a kam tev vajag lai lodes preciizaak lido??? sierinjsh esi, nemaaki normaali speeleet??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
architeck Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 Ja nevari pateikt tad neraksti es te neapspriezhu kaa kurs speele vai cik labi vins speelee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 nu nahuj tev vajag k-kādus script, iemācies spēlēt BEZ, tad kad būs jāspēlē cup, piem. kādā salonā, un tur nebūs tas scripts, un tad būsi pilnīgs botiņš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 nu nahuj tev vajag k-kādus script, iemācies spēlēt BEZ, tad kad būs jāspēlē cup, piem. kādā salonā, un tur nebūs tas scripts, un tad būsi pilnīgs botiņš! tur neiet runa pa scriptu! vinsh novlicis kkadu cfg, un vinjam esot bijis vieglaak speelt, kr4 lodes nelido kur pagadaas! nu nez, tur dziljaak jaarokas, un jaameklee noziime katrai komandai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 nu nahuj tev vajag k-kādus script, iemācies spēlēt BEZ, tad kad būs jāspēlē cup, piem. kādā salonā, un tur nebūs tas scripts, un tad būsi pilnīgs botiņš! Tu vispar iebrauc ,kas ir cfg ? Nezinu nevienu krievu cfg. Pats lietoju cpl , jo ertak iero4us pirkt un temeklim nav tik liels atsitiens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architeck Posted September 16, 2006 Author Report Share Posted September 16, 2006 Jem paldies pameeginaashu cpl cfg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Es zinu kas ir cfg, es vnk domāju pa k-kādiem script, kas ir iekš cfg faila, un tāpēc vieglāk šaut! bla bla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Зrm piedodiet manus gєзkus spamojot , bet kвdam nav tas cpl.cfg ? Es tur nedaudz iemetu aci , bet to cfg neatradu. Bырu pateicоgs ja kвds to рeit iebвzоs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kranke Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 Зrm piedodiet manus gєзkus spamojot , bet kвdam nav tas cpl.cfg ? Es tur nedaudz iemetu aci , bet to cfg neatradu. Bырu pateicоgs ja kвds to рeit iebвzоs. Man arii deretu moshka tads,ja protams taa lietoshana nav pret noteikumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 a kas ir cfg? njaa un kur to cpl.cfg dabut ar tadu gribas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 a kas ir cfg? njaa un kur to cpl.cfg dabut ar tadu gribas? Cfg ir configure ... Nu kāds cilvēks ir salicis visādus bindus , crosshair size un visu ap to un visu visu pārējo ko vien vajag un tad saglabā. Ja labs to lieto arī citi Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Panjeemu vienreiz nokacaaju kkaada krieva cfg un nedaudz piereguleejot peec savaam vajadziibaam saaku speeleet. Tacu izbriinijos kad lodes lidoja daudz reciizaak nekaa pirmstam. Tad nu man ir taads jautaajums vai kaads nezin kaa to es var dabuut gatavu, jo nu jau HDD ir formateets un man taa scripta gluzi vienkaarsi vairs nav. Un kur vinu dabuut arii vairs neatceros. tante google nepaliidz. Esmu mekleejis, mekleejis un mekleejis! xex...dzekinj tas 1. nav nekads parasts konfigs, bet gan chiiteru konfigs! 2. sis konfigs ir aizliegts, jo tas dod tadu chiitu kaa "norecoil" (tas dod to ka (ka jau tu teici) "lodes lido labaak! " ) 3. iesaku nemekleet tev so configu, jo par tiem liek banu, kaa par jebkuriem citiem chiitiem! bet, ja gribi tomeer atrast tad vnk uzspied google "norecoil config" manupraat tu atradiisi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now