McSweeT Posted January 5, 2004 Report Share Posted January 5, 2004 NJa es seedeeju un shtukoju kapeec tik daudzi lameri censha iekljuut kaut kaados tur klanos kaads no taa ir ponts un kaads vispar ir pons no CS? CS ir sen jau izgaajusi no modes! 4ekojot pasaules tiimeklja lapas CS koteejas peedeejas vietaas no visvairaak speeleetaakajam speeleem ( ap kaadu 100 ) Nju labi lai jau plaik tas CS! UN tagad ... KAAAPEEC JUUS GIGN UZSkatat ka esat labaakais klans? (vismaz taa spriedu peec juusu lapas no4ekoshanas) TAADS PATS LAMERU CLANS VIEN IR KAA VISI PAAREEJIE Takshto neceliet sevi par augstu! P.S. MAnu accout in forum varat izdzeest tas tika registreets tikai lai ieliktu shito postu AAA un vari neatbildeet! taapat jautafu atbildi zinu ADIOS BEERNUDAARZS Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted January 5, 2004 Report Share Posted January 5, 2004 hmm nu ok vienmeer jau ir patiikami ka kaads "gudraakais" pamaaca "netik gudros" bet pasaki luudzu kuraa vietaa tu redzeeji ka gign apgalvo ka ir labaakais klans? hmm... vairaakkaart jau ir teikts ka GIGN eksistee tikai funa peec ka nav nekad bijis ieplaanots braukt uz wcg ( taa taksh to raksta? ) vai tamliidziigi.Laikam jau ka tu esi ljoti forsh cs speeleetaajs ka vari gign klanu nosaukt par lameriem? vismaz es tevi nezinu un taapeec tu manaas aciis izklausies smiekliigs un taads pats siikpirdis kaa visi paareejie kas ir centushies izcelties taadaa pashaa veidaa kaa tu beediigi, skumji. nekur ( vai arii es netiishaam to nebuushu pamaniijis ) nav rakstiits ka gign domaa ka vinji ir labaakie speeleetaaji un arii viss forshaakais klans. bet tomeer gign klans ir stiliigs un katrs gign members izceljaas savaa veidaa... Un tomeer GIGN man liekas ir viens no klaniem kas tomer ir veltiijis vissvairaak uzmaniibas arii speeleetaajiem savaa serverii un visaadi savaadaak blablabla. GIGN lapa taksh ir viena no viss interesantaakajaam lapaam ne tikai cs speeletaajiem pieraadi preteejo un vispaar labi vien ir ka tu ej prom. par vienu lohu mazaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 5, 2004 Report Share Posted January 5, 2004 LOL paradi vienu teikumu visa majas lapa kur ir rakstits ka gign klans ir vislabakais tad buchu no manis dabuusi. btw ja CS ir tik vecmodiigs etc kapeec tu vispaar tad te kaut ko centies mums iestaastiit? Vai tiesham tev tik ljoti ruup muusu liktenis? btw2 iedod linku uz speelju supertopsi 2k4 man ar gribetos redzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Visi tagad ciitiigi aizstaavees GIGN buus ko palasiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 GIGN lapa taksh ir viena no viss interesantaakajaam lapaam ne tikai cs speeletaajiem Vo shitam tekstam Lai cik serveru lapaas esmu bijis 100% piekriitu GIGN lapa viss interesantaakaa ir (piemeeram :: Tiinju probleemas :: noteikti izlasiet) ! Pirms saaku speeleet GIGNa, es speeleeju NOXa. Respakt noxam, bet arii tur nebija tik laba lapa. P.S. Arii piekriitu tam peedejam teikumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 4ekojot pasaules tiimeklja lapas CS koteejas peedeejas vietaas no visvairaak speeleetaakajam speeleem ( ap kaadu 100 ) ak tad cs tagad koteejas? Klau maakleri, bizo uz savu birzhu apakalj.... Cs turniiros joprojaam vislielaakaas summas apgrozaas p.s. thnx radler par labiem vaardiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Da Blae , lasiiju sho topicu un akkujel, ko tas eezelis raxta... 1. Dauni ! Lai tavas kaajas te nebuutu... 2. Satikshu kaadreiz , noslaaniishu , ka maate neatpaziis 3. Respect Counter-Strike and GIGN ! Ja tu te atnaaci kaadu nodirst tad es tev saku uzreiz, ka tu, nenodirsi te muus, bet tu nodirsi sevi un izraadiji savu debiilismu, sava texta kljuudaino raxtiishanas stilu, pieraadiiji to, ka tev ir nevairaak par 12 gadiem un tu vobshem esi siiks siikpirdis, kuru moka sirdsapzinja, ka kaada cita speele nav pirmajaa vietaa pasaulee no visaam speeleetaakajaam speeleem... (tad luuk kas tu sanaac finaalaa = <<-- Counter-Strike OWNZ Taas bij manas domas un domaaju , ka paareejie man arii piekriit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 cirks Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 divas lietas ADIOS BEERNUDAARZS Pablo si espangol nekur ( vai arii es netiishaam to nebuushu pamaniijis ) nav rakstiits ka gign domaa ka vinji ir labaakie speeleetaaji un arii viss forshaakais klans to ka forshaakais klans to gan ir man gadiijies dzirdeet reizi pa reizei bet vislabaakais sho topiku apraxtoshais teksts naaaca no ownage .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
!G! >>Orc Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 jes bljin es beidzot varu iefluudot ar sevis izdomaato fraaziiti: McSweet don`t blow dackys Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 CS ir sen jau izgaajusi no modes! -------------------------------------------- 4ekojot pasaules tiimeklja lapas CS koteejas peedeejas vietaas no visvairaak speeleetaakajam speeleem ( ap kaadu 100 ) No modes tu varbut esi izgaajusi ,ta4u cs no modes neizies nekad[fanfaru skanjas] Tev nav pielipis kaut kas no Loading ?Skaties status otraadaak , ko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Karo4 bazara nulj no coments ir arii debilii cilveeki uz pasaules Link to comment Share on other sites More sharing options...
COLE Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Nu max. meenesi atpakalj kaut kur lasiiju, ka CS ir pati populaaraakaa starp shaa veida online speeleem. Tas par "koteejumu". Nenjemos apshaubiit, ka GIGN tieshaam savaa zinjaa ir labaakais klans Latvijaa. Jo visi citi ir izmirushi, naakushi pie praata, apreceejushies, apbeernojushies, etc... GIGN`iem pashiem savs serveris, savi draugi, ienaidnieki, fani, sava publika (WEBlapas apmekleejums), un vispaar vinji ir forshi, protams ar iznjeemumiem P.S. CS suukaa, un visi mees to zinam, bet tas netraucee speeleet sho izcili sakaino speeli, tureet aluskausu vienaa rokaa, bet ar otru... kuli pakasiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 amen Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 eeeeee...... vispaar vai nav vienalga kaukaada loha viedoklis? taadi lohi ir un buus varam tikai pasmieties par tadiem nomeetaaja kruto Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 Vieniigais ko gribeeju pateikt. Voi kas par gariem tekstiem ka nespeeju izlasiit tur 2. lapas saakumaa he he:) a jakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 nezkapeec man lierkas ka shis radiijums ir atravis banu uz gign serva :/ beedu staasta Link to comment Share on other sites More sharing options...
wh1tejohn Posted January 6, 2004 Report Share Posted January 6, 2004 nja... varu piebilst veel kautko. Esmu redzeejis daudzas Latvijas CS Maajaslapas, nu tad teikshu atklaati, neviena cita GIGN maajaslapai nestaav klaat. ja tas daunis nav to piefikseejis, tad sanaak, ka vinjsh taalaak pa savu degunu neredz u.t.t ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- GIGN ROCkS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 TAADS PATS LAMERU CLANS GIGN VIEN IR KAA VISI PAAREEJIE Vispar es piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBull Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 Purva-Zivs arii no taas pashas blatnijaas bljodas saeedies Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 da nu negribu iipashi ziepeet gign bet liekas ka klans tiiri normaals jo ne jau visiem klaniem ir savs servaks utt... un ja kaads ir LAAME tad tasir vinjsh paC ---------------------------------------- purva zivs es nezinu vai tu esi normaals .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 purva zivs es nezinu vai tu esi normaals? .... tev tas arii nav jaazin... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 Par maajas lapu piekriitu lapa tieshaam ir laba un ir ko palasiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 8, 2004 Report Share Posted January 8, 2004 P.S. CS suukaa, un visi mees to zinam, bet tas netraucee speeleet sho izcili sakaino speeli, tureet aluskausu vienaa rokaa, bet ar otru... kuli pakasiit. Wow, tieši manas domas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now