z00m Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 Street tu ne pa teemu bombij bet nu labi! Var redzeet ka tev ir shaurs loks ko klausies... iespeejams tu vienkaarshi tikai zini tikai edwordu un mro un gacho! jo paareejie arii bombij labi... bet tas nu taa., vispaar tev suudiiga gaume veciit ja vari pateikt ka edword un mro songi ir ok bet artro sux... nav ar tevi riktiigi puis.... par video batlu varu pateikt to ka jaunos jau pie uzvaras anyway nelaidiis lai kaa tu mochiitu,,,, taa pat kaa visus latvieshus izlidinaaja peec iespeejas aatraak,.... taaa vot,.... un Saints arii kaadaa 3 roundaa bij jau aaraa... ja ne otrajaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
C-RusH Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 (edited) baigie REperI domaa tur kads brauks un repos no gign ? Nu tadi o4kariki, kaa tu nebrauks ! Bet normali dzeki tur gan jau, kad buus.. Es busu protams Edited September 25, 2006 by C-RusH Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 tad riit visi sagatavojamies un mochijam... taapat riit nav neviens normaals pasaakums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Rīt ir darbs līdz vēlai naktij, kādi vēl pasākumi ... un naktī uz dragu Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 psc srovnil dragu ar norm pasaacienu.... lol drags nebosj pie trubaam ne ? ) haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Pie trubām tikai iesildīšanās, tad jau uz biķerniekiem vai kautkursazinkurnebūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 kas nu kuram tuvaaks... labaak velti to laiku pasaakumam.... katru dienu kas taads nenotiek .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHunter Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Piedirsto bikshu saiets , varetu aiznest paris pamperu maisus Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Piedirsto bikshu saiets , varetu aiznest paris pamperu maisus balls & gun vismaz ir kur likties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 (edited) Street tu ne pa teemu bombij bet nu labi! Var redzeet ka tev ir shaurs loks ko klausies... iespeejams tu vienkaarshi tikai zini tikai edwordu un mro un gacho! jo paareejie arii bombij labi... bet tas nu taa., vispaar tev suudiiga gaume veciit ja vari pateikt ka edword un mro songi ir ok bet artro sux... nav ar tevi riktiigi puis.... par video batlu varu pateikt to ka jaunos jau pie uzvaras anyway nelaidiis lai kaa tu mochiitu,,,, taa pat kaa visus latvieshus izlidinaaja peec iespeejas aatraak,.... taaa vot,.... un Saints arii kaadaa 3 roundaa bij jau aaraa... ja ne otrajaa... mans loks ir tiks shaurs, ka es esmu viens no hhradio.lv streemeriem. Zoom lab atziishos man patika dziesma par ziemassvetkiem, bet pārējas dziesmas mani nepiesaista. Un es domaaju, ka tu man vari nestāstīt kāda man gaume. Ja vajag real nick no hhradio suuti PM EDIT: Lab tas par tiem battliem taads mirkļa vājums Edited September 28, 2006 by StreeT Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 mans loks ir tiks shaurs, ka es esmu viens no hhradio.lv streemeriem. Zoom lab atziishos man patika dziesma par ziemassvetkiem, bet pārējas dziesmas mani nepiesaista. Betw parejas tavas dziesmas nu kkaa nepārak Un es domaaju, ka tu man vari nestāstīt kāda man gaume. Ja vajag real nick no hhradio suuti PM Un vispaar varbuut kaadu dienu gribi battlu? LoL, divi tīņi mākslīgi smacinātās balsīs (jo tā izklausās respektablāk un krutāk) "battlotos". Nofilmējiet un ielieciet filmiņu. Rēkšu līdz nokritīšu bezsamaņā no elpas trūkuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 LoL, divi tīņi mākslīgi smacinātās balsīs (jo tā izklausās respektablāk un krutāk) nu beidz hhradio.lv Video sadaļa var apskatīties dažus video. Man liekas, ka šeit pat zoom man varētu piekrist, ka galvenais ir ritma izjušana un dikcija <nu protams tam ko tu skaiti navajedzētu būt galīgākajam sviestam> Un vispaar es jau tur neesmu nekaads baigais reperis. Vienk es esmu ļoti liels fanāts Tas arī viss OFFTOPIC OFF P.S AA kr4 varbūt vēlāk tiks ievietots video ar rītdienas pasākumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted September 28, 2006 Author Report Share Posted September 28, 2006 street es nebatlojos... ja nu vieniigi ieraksti pret mani dissu... ja tas buus sakariigs tad atbildeeshu bet labaak nemeegjini... aprakshu.... Allworth kas tev liek domaat ka kaad sno mums ir tiinis ? ja tu smacini maaksliigi balsi taa jau tava probleema... paklausies manus trekus un redzeesi ka nekaa maaksliiga tur nav... hahah... un tev shkjiet ka repaa jaabuut piesmakushai balsij ? BloodHunter tavs izteiciens jau vien pieraada kaadas tev zinaashnaas par hiphop - parasts mirstiigais kam hh saistaas ar plataam bikseem... a vot zheel... repot var kovbojzaabakos un ar grebeni... neskati viiru no cepures nah... he he... paprasi uz ielas vecriigaa kaadaam pokemonam lai vinsh tev norepo... diez vai vinsh zinaas kas ir flows, ritnms un visas paareejaas huinjas,... bet lab ko te velti runaat.. miers! un visiem riit jaaierodas pasaakumaa!!! peace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z00m Posted October 4, 2006 Author Report Share Posted October 4, 2006 te ir divu grupu video no Salaspils ftp://ftp.notinlove.biz/ kachaajam failu ar nosaukumu Salaspils!!! driiz buud veel paaris citi video!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now