rusty Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 Budgie - wh. šodien iekš cbble ~13:20. ja redzar vēlreiz metat xb. ip nav piefiksēts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
taureniitis Posted December 20, 2008 Report Share Posted December 20, 2008 (edited) Čītera niks - Murmulis spēlēja mapē de_nuke Čīti- Wh+aim Demo - Lai novilktu demo spiežam šeit. Serverī bija 4 admini bļāvu 5 minūtes.. bet lietas labā tā arī viņi neko nedarīja. Edited December 20, 2008 by CHILLSIDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 nospēlējis jau 10 stundas gignā. metat ban vienmēr - čalim patīk ip mainīt. nick emoze http://stats.gign.lv/csdm/index.php?q=emoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grundza Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 jashir - weekly-cs.gign.lv-0812250829-de_cbble.zip 3.78 MB 2008.12.25 08:29 pashaa saakumaa... speeds un aims Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted December 25, 2008 Report Share Posted December 25, 2008 (edited) pashaa saakumaa... speeds un aims vinsh veel joprojām spēlē :_) lai mīļajiem foršajiem adminiem būtu foršāk STATI Edited December 25, 2008 by minds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svolo4 Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 (edited) niks: sanii ip: 84.237.132.33 (vismaz taadu man pateica admini, kad es paluudzu paskatiities xlist sanii ip) situaacija: jau no riita speeleejot, man likaas, ka sanii nav tiirs, vakaraa iegaaju dd2, aizskreeju uz b kopaa ar dzeku no ct, dzeks iegaaja tjomkaa, kur sanii vinju novaaca ar awp, logjiski, ka neliidu aaraa un gaidiiju, kad sanii naaks, sanii arii atnaaca walkaa liidz b, un novaaca mani piedevaam veel saaka braukt virsuu, ka man ir [] .. tas tikai veel vairaak pastiprinaaja manas aizdomas par sanii.. tad nu luuk Demo un tiem, kas var, luugums noskatiities 12:38 ar un bez wh (ieteicams veel uzlikt x4 paleeninaajumu).. bez wh, redzam, ka sanii izshauj tukshaa gaisaa pie sienas, kur man ir jaaiznaak, ar wh redzeesiet, ka es skrienu no sienas aaraa, bet apstaajos un TIESHI tajaa milisekundee, kad man buutu jaaizskrien, atskan shaaviens tieshi pa to vietu kur man jaaizskrien, lai gan pirms tam vairaakas sekundes tiek gaidiits Busted! Edited December 29, 2008 by Svolo4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pokor Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 oBy* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted January 7, 2009 Report Share Posted January 7, 2009 Nick: m[!]x- Whiteline IP: 91.188.41.108 demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMOLSY Posted January 8, 2009 Report Share Posted January 8, 2009 bl bl.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazaK Posted January 12, 2009 Report Share Posted January 12, 2009 1 nick : [d]. FreeMiX* 2. Iemesls : Wh + Aim + Spam 3. demka : http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=14302&ext=RAR Skataties sakot no 10 rounda P.S Nobanojjet vinju obligaati , teicu vinjam , ka vairs gignu vinjam neredzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
KazaK Posted January 13, 2009 Report Share Posted January 13, 2009 (edited) 1. nick : aMx-Team.pro >^SnaipeR 2. Iemesls :Wh + Aim 3. demka : http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=14602&ext=RAR Ap 17minuuti ienak servakaa un aizet 1. nick : ColorsIT 2. Iemesls : WH 3. demka : http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=14609&ext=RAR +1 Kaads vsp te kaadu bano veel? Edited January 13, 2009 by KazaK Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 vispār jau man te nevajadzētu neko rakstīt, taču ir pienākuši laiki, kad tas ir jādara Pirmkārt, turpmākajiem acc prasītajiem gribu palūgt, lai apskatās arī šo --> kur ir visi super admini, nakts sargi un pārējie zvēri ap plkst 10:18? K, neviena nav, turpinam skatīties uz pro čaļiem, kuri serverī taisa haosu Šoreiz arī ir viens tāds indivīds, kuram smadzenes podā palika, "YO!".. Gribētu palūgt, lai kāds tomēr to kropli izbano + būtu kolosāli tādam degunu ielauzt Have a nice day.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 spalva, tu esi stulbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Ja to saka jonathan, tad ja. Stulbs ir tev starp kajam jefiņ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 bljeg, es nesaprotu, ko tu te njemies? cik nav bijushi shaadi topiki :"kur ir admini 06:30?" tagad katrs chaliitis, kursh dabuus paspeeleet bez adminu klaatbuutnes serverii un izbaudiit chiitojoshas pakaljas uz savas aadas, taisiit tizlus postus par to, ka admini nav onlain 24/7? padomaa ar galvu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 ganjau aiz dusmām sasiti klavišu, ne? Jonathan, bet tā nav pirmā reize.. Pietam pus11 nav tik agrs. Vnk ir baigi interesanti lasīt visus topikus acc sadaļā, kur ikkatrs, kurš tiesības ir ieguvis paprasot, ir apsolījies, ka būs online 24/7 Nesaprotu par kādiem debīliem postiem tu runā Ja tāds topiks ir uztaisīts, domāju, ka varu ierakstīt vēlviena einuha vārdu, kuru vajag izbanot + nevajag noteikt diagnozi, ja neesi dakteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 (edited) gribu redzeet kaut vienu chali, kursh apsoliijaas buut 24/7 online! + tavi 10:18 man piem. ir 08:18 kad es veel kraacu kaa laacis! ne visiem ir iespeeja jau agri no riita bombiit cs'u. ieej mirc'aa un tur vari pasaukt kaadu adminu! /s chat.118.lv, /j #gign, ja buus kaads pamodies un nebuus darbaa tad ieies un nobanos, ja nebuus tad laikam nekas cits par saeimas demoleeshanu nesanaaks! EDIT: nu ja un tu mums esi tas normaalais, kas raud, ka 10:18 nav neviena admina un neparaadiiji man nevienu chaliiti, kursh soliijaas buut 24/7 on! Edited January 16, 2009 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
spalva Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Nu re, ja mazliet piespiežas, tad var arī normāli sarunāties.. Takā mirc nelietoju, tad parasti pasaucu forumā, kā izdarīju arī šodien Un tas einuhs YO! --> BANNED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 16, 2009 Report Share Posted January 16, 2009 Nick - eL | infiniTy # erury Vieta - PUB Reason - WH Demo - Vēl nav Mape - De_cabble Datums - 16 janvārdis 21.58 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 (edited) Es iejaukshos jonathana un spalvas striidaa.... Nu retums no adminiem skataas reporteeto 4iiteru sadalju, pats kaadreiz rakstiiju uz vienas lapinjas reporteetaas padlas, bet nevienu nenokjeeru un vairaak negribaas shaijaa sadaljaa skatiities, jo vinji ir tik daudz! Personiigi es pateikshu par sevi, es censhos ieiet pa naktiim un nezinu kaados laikos (pat nespeeleeju) csdmaa, jo es uzskatu ka tur ir bezprigjels.. Cs banoju tikai 10000 porc aimerus wh norec utt... Un visi umnjiki kas dirsh, ka nav admini - iekodiet man pirzhamajaa... Ja nav ta nav samierinies!!!! P.S. ieraudziiju savu avataru - iekodiet Krystal Steal Edited January 17, 2009 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
R._ Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Reāli vienmēr atradīsies kāds admins, kurš palīdzēs. Piem: sk8ter, Hollow Life, Eziic( ar diviem i vai vienu nav starpiiba, tāpat tas pats.). Esmu bieži redzējis, kad admini savā starpā runā, kurš uzmanīs serveri pa nakti. Un tas, ka atrodas kautvai 1 cheateris, kad adminu nav serverī, tas ir normāli. P.S. Miniet kautvai 1 serveri, kurā admini ir 25\8??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Daži admini pat nereaģē un viņiem pat pilnīgi pojuj ja kāds skraida ar [], tik frago tālāk.. un beigās ka sāk bļaut viņiem virsū aizmūk... KEWL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 17, 2009 Report Share Posted January 17, 2009 Vakar bija forša situācija. Nezinu vai 2 personām bija xban, bet noteikti bija gan xslap/ xsaly/ xkick un arī ienākot servēri ierkastija(ja nemaldos) xsay Čau! Es viņam teicu, ka tas un tas ir cheater - Jooomens. Viņam po*uj, viņam vnk auto aim, šauj pretinieku, nošauj un jau uzreiz tēmeklis caur sienu uz citu... Vnk rofl... ADMINAM POH*J!!!!!! Tā tur viņš nospēlēja visu vakaru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 (edited) niks: ** aimbots TAGAD PUBĀ!!! EDIT: admins HHH nobanoja pēc nieka 2karšu čitošanas, GJ!!! Edited January 18, 2009 by clo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 18, 2009 Report Share Posted January 18, 2009 clo? tagad viņš tur ārdās... + tagad tur ir vēl vecais čeaters Joomens par kuru protams neviens neinteresējas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now