XekToR Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 Hizzz all !!! Nu es taapaat kaa lielaakaa dala cS playeru arii esmu paargajis uz 1.6 versiju , taadeel :: Nick :: n0th1ng [ eX :: XekToR ] Clan :: tagad neviens [ biju6ie :: wC :: dE :: un veel paaris ] What I want :: Es zinu ka ir jau daudzi serverim admini , BET galvenais ir :: cw.gign.lv kuraa es arii veelos ieguut :: arr un kick tiesiibas !!! ARR = cw nevar normaali uzspeeleet bez arr !!! Kick = gadas ka kaads " pajolis " ne par ko negrib iet aaraa no servera , taadeejaadi trauceejot tev speeleet , jau sen sarunato cw !!! Luudzu kaarteejos spamerus , nelogiskos cilveekus un vienkaar6i debiilus loxus NEIZTEIKTIES !!!! Ja veelies raxtiit , tad raxti pa teemu That's all folks Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 cw.gign.lv jau nav paaragijs uz 1,6 (vismaz man taa liekas) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rocky balboa Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 cw.gign.lv ir paargaajis uz 1.6 v , bet Xektor kapeec tev ir vajadziigs tiesiibas prieksh cw servera ja tev pat nav klans ar kuru tu tur vareetu speeleet un taisiit arr un kikot visus aaraa? Kautkaa nelogjiski sanaak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 ups... sorry XekToR! domaaju , ka cw serveris nau paargaajis , un vispaar es piekriitu rokijam , prieks kam tev tiesiibas CW serveri ja teu nau klana? man liekas sitais ir tavs 3. meegjinajums tikti pie kaut kadam tiesiibaam , ja nemaldos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medusa Posted January 2, 2004 Report Share Posted January 2, 2004 es domaaju xektoram bija normaals luugums. 1. vinsh var speeleet duel ar kaadu lai tiktu kaada klana. 2. varbuut vinsh tiek tajaa klanaa un tad kad tas klans speelee cw, tad xektor ir vieniigais kam ir rr. 3. vinju var pasaukt ja piemeeram cits klans taisa cw, un vinsh ir vieniigais gign serveri ar rr un kick tiesiibaam, vinsh var spectatot un kickiot tos kurus nevajag ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 (tas ir ko es kopumaa veelos teikt par sho topiku) (par hektora pieteikumu) (par myth atbildi) (par rocky balboa reply) - par nelaimi sakars tur arii bija (par myth otro atbildi) ok... es negribu rakstiiti kaadus simts -ismus taapeec pateikshu ka izlasiiju meduuzas poustu tikai ar kaadu 4-o vai 5-o piegaajienu. .... oj kas pa reecienu. keep up the good work guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted January 3, 2004 Author Report Share Posted January 3, 2004 kaAh vai tev nav vienalga kur6 6is ir man meeginaajums ??? Medusa vismaz kautko saprata no manas domas topickaa , atskiriibaa no daziem labiem ... BET macho , kas ir tik slikts 6ai topickaa ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted January 3, 2004 Report Share Posted January 3, 2004 cik es zinu tiesiibas 4fun nedod ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 4, 2004 Report Share Posted January 4, 2004 cik es zinu tiesiibas 4fun nedod ... wow. Gudraakais teikums ko no cilveeka esmu dzirdeejis. XektoR - shai topikaa viss ir ok, es normaali pareecu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted January 7, 2004 Report Share Posted January 7, 2004 Mani tiktieshaam fascinee tas cik viens vienkaarsh luugums peec tiesiibaam var sacelt taadu diskusiju ar visaadiem PAR un PRET! Viss buutu baigi forshi, ja vien tie diskuteetaaji neebuutu pilniigi daunji un ... es pat nezinu kaa to nosaukt, bet nu vai tiktieshaam ir tik gruuti saprast to, ka nav jaapostojaas taados topikos kuri reaali tevi neskar, kuros no tava vaarda nav pilniigi nekaadas jeegas. Pluss veel, cik reidzu nav teikts - piemeeram, citeeju kaa vinju tur sauca hektors, laikam : "Luudzu kaarteejos spamerus , nelogiskos cilveekus un vienkaar6i debiilus loxus NEIZTEIKTIES !!!!".Vai tiktieshaam ir tik gruuti to saprast ? TAS IR PIZDEC ! vienkaarshi tracina, ka nevar normaali vairs izmantot forumu taadiem noluukiem kaadiet tas principaa ir paredzeets... . Es shitaa vareetu ilgi un dikti turpinaat dirst bet... ai zb ! Pie shii jautaajuma es veel padomaashu, un es jums apsolu ilgi juus te vairs nespamosiet! DO I MAKE MY SELF CLEAR !!?? Hektor, iztixi bez tiesiibaam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts