ownage Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Neko vairāk par atmazkām un jēliem uzbraucieniem es arī no jums vīri negaidīju. Nepārsteidzat Ko es tur teicu par 17gadīgajiem... ? Būšu trāpījis 10niekā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Neko vairāk par atmazkām un jēliem uzbraucieniem es arī no jums vīri negaidīju. Nepārsteidzat Ko es tur teicu par 17gadīgajiem... ? Būšu trāpījis 10niekā! tu neshauj te paar sviitru , tu apkodies un tad tavs uzveshanas stills un domashanas stills mainaas uz kaada 13 gadiiga dzhekinja domaashanas stillu un arii uzvediibas , veel ir iespiedies tornado gign shits kad tu paali kaut ko d1rsu par immunitijiem blodyam utt ... Taja briidi bija liels JASNA , + tu neveerte viirus peec vecuma , tas ka tu esi vecaaks nenoziime ka tev vareetu buut labaaks raksturs vai domaashanas speejas kaa 17 gadiigajiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 Tad biji visi no afraid. Arii dareks. Taaka nevaig amzgaat bikses Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 vai jus domajat uztaisit kadu clana movie ? Es iedomajos jus labi spelejat esat stiprs clan un vel oddish mak labi taisit filminas Ko jus par to sakaat ? Tas sākās 6ādi... lai jums veicas turpmākajās cs gaitās, kas noteikti ritēs ārpus gign.lv. Un beidzās 6ādi . Visumā normāls topiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 es pateicu ko domaaju mircaa par tevi, un neko tamliidziigu es neteicu , ka tu esi tuksha vieta man tavs mircs nav vajadzīgs. Ko tu domā par mani es lieliski redzēju jūsu jociņā ar tukša vieta es apzīmēju sevi, jo tu teici ka ne lunatiķiem ne gigniem neesi neko dirsis. Tātad sanāk ka es, kas ir saņēmis visādus jaukumus no tavas puses, esmu tukša vieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 (edited) Es smejos un to pašu dara dareks, un btw. man šodien ir dzimšanas diena! p.s jo garāks kāts, jo lielāks cirvis! How sad? Isn't it? edit: ļaujiet man vismaz štuku postu sakrāt! edit2: varbūt sagaidām 3000 apskatījumus topicam? edit3: ali, es raudu(runāju par postiem) edit4: vismaz viena lieta, kas hivem izdevās pirms manīm edit5: oo batjka a.k.a majors peins arī nāk. Hmm vai Dievs spēj radīt akmeni kuru pats nespēj panest! edit6: ownage, atceries? Jo garāks kāts, jo lielāks cirvis? edit7: ali, man prieks par Tevi edit8: cmon, jūs tur ilgi domāsiet ko rakstīt? Mums ar dareku jau vēders plīst no smiekliem! edit9: ļoti gribējas uzrakstīt "edit9" un nu jau sāk gribēties "edit10" edit10: bet mums alus ir daudz! edit11: un laika arī itkā netrūkst edit12: macho aizgāja, kas par hujņu? edit13: ev, veči... kas notiek? Kāpēc visi iet projām? edit14: edit15: nitty! Man iekopēt tavus dumjos textus no cs-managera foruma? Edited September 10, 2006 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 (edited) neveerte viirus peec vecuma Piekritīšu, bet tas neatiecas uz tevi ! P.s blody sūdīgi esi vācis Pasties Hive piereģistrējas tikai janvārī un jau ir savācis a tu 3 gadus atpakaļ un nēsi paspējis to izdarīt EDIT :: MAn ir 800 posti Edited September 10, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 tu neshauj te paar sviitru , tu apkodies un tad tavs uzveshanas stills un domashanas stills mainaas uz kaada 13 gadiiga dzhekinja domaashanas stillu un arii uzvediibas , veel ir iespiedies tornado gign shits kad tu paali kaut ko d1rsu par immunitijiem blodyam utt ... Taja briidi bija liels JASNA , + tu neveerte viirus peec vecuma , tas ka tu esi vecaaks nenoziime ka tev vareetu buut labaaks raksturs vai domaashanas speejas kaa 17 gadiigajiem Es nebūt nevērtēju pēc gadiem, bet jūsu gadījumā es vienkārši nevarēju atrast citus iemeslus jūsu debīlajai uzvedībai. Lūdzu piemērus manam 13 gadīgā domāšanas stilam un uzvedībai? Oj ar pieduršanos blody par zilajām tiesībām, laikam būšu atstājis neatgriezenisku traumu vīra psihē. Sorry, es tā tiešām nebiju domājis Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 ownij , kuraa momenta es apdirsu vai nu lunatics vai gign ? ko ??? sheit nepin mani iekshaa, es biju neitraals un izteicu domu lai shii cilveeki dodas risinaat to caur pm starpnieciibu uhh atmazka ieper, ja dirs tad dirs liidz galam nevis saac liisst d**** .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 10, 2006 Report Share Posted September 10, 2006 tatad, ja es ieraudzishu vel vienu postu pec mana posta, tad es firewalii nobanoshu ip adresi uz kadu menesi... jus visi smirdat reaali paldies par uzmanibu p.s. tas attiecas arii uz musu cien. adminiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts