Jump to content
GIGN Forum

Gign Clanam

Domino
 Share

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest H!vemind
Neko vairāk par atmazkām un jēliem uzbraucieniem es arī no jums vīri negaidīju.

Nepārsteidzat sad.gif

Ko es tur teicu par 17gadīgajiem... ? Būšu trāpījis 10niekā!

tu neshauj te paar sviitru , tu apkodies un tad tavs uzveshanas stills un domashanas stills mainaas uz kaada 13 gadiiga dzhekinja domaashanas stillu un arii uzvediibas , veel ir iespiedies tornado gign shits kad tu paali kaut ko d1rsu par immunitijiem blodyam utt ... Taja briidi bija liels JASNA , + tu neveerte viirus peec vecuma , tas ka tu esi vecaaks nenoziime ka tev vareetu buut labaaks raksturs vai domaashanas speejas kaa 17 gadiigajiem

vai jus domajat uztaisit kadu clana movie ?

Es iedomajos jus labi spelejat esat stiprs clan un vel oddish mak labi taisit filminas

Ko jus par to sakaat ? cool2.gif

Tas sākās 6ādi...

lai jums veicas turpmākajās cs gaitās, kas noteikti ritēs ārpus gign.lv.

Un beidzās 6ādi naughty.gif .

Visumā normāls topiks... laugh.gif

es pateicu ko domaaju mircaa par tevi, un neko tamliidziigu es neteicu , ka tu esi tuksha vieta shock1.gif

man tavs mircs nav vajadzīgs. Ko tu domā par mani es lieliski redzēju jūsu jociņā wink.gif

ar tukša vieta es apzīmēju sevi, jo tu teici ka ne lunatiķiem ne gigniem neesi neko dirsis. Tātad sanāk ka es, kas ir saņēmis visādus jaukumus no tavas puses, esmu tukša vieta.

Es smejos un to pašu dara dareks, un btw. man šodien ir dzimšanas diena! laugh.gif

p.s jo garāks kāts, jo lielāks cirvis! How sad? Isn't it? laugh.gif

edit: ļaujiet man vismaz štuku postu sakrāt! laugh.gif

edit2: varbūt sagaidām 3000 apskatījumus topicam? laugh.gif

edit3: ali, es raudu(runāju par postiem) laugh.gif

edit4: vismaz viena lieta, kas hivem izdevās pirms manīm laugh.gif

edit5: oo batjka a.k.a majors peins arī nāk. Hmm vai Dievs spēj radīt akmeni kuru pats nespēj panest! laugh.gif

edit6: ownage, atceries? Jo garāks kāts, jo lielāks cirvis? laugh.gif

edit7: ali, man prieks par Tevi laugh.gif

edit8: cmon, jūs tur ilgi domāsiet ko rakstīt? Mums ar dareku jau vēders plīst no smiekliem! laugh.gif

edit9: ļoti gribējas uzrakstīt "edit9" un nu jau sāk gribēties "edit10" laugh.gif

edit10: bet mums alus ir daudz! laugh.gif

edit11: un laika arī itkā netrūkst laugh.gif

edit12: macho aizgāja, kas par hujņu? laugh.gif

edit13: ev, veči... kas notiek? Kāpēc visi iet projām? sad.gif

edit14: laugh.gif

edit15: nitty! Man iekopēt tavus dumjos textus no cs-managera foruma? laugh.gif

Edited by blody

neveerte viirus peec vecuma

Piekritīšu, bet tas neatiecas uz tevi ! bye2.gif

P.s blody sūdīgi esi vācis Pasties Hive piereģistrējas tikai janvārī un jau ir savācis a tu 3 gadus atpakaļ un nēsi paspējis to izdarīt biggrin.gif

EDIT :: MAn ir 800 posti evil6.gif

Edited by ^Ali^

tu neshauj te paar sviitru , tu apkodies un tad tavs uzveshanas stills un domashanas stills mainaas uz kaada 13 gadiiga dzhekinja domaashanas stillu un arii uzvediibas , veel ir iespiedies tornado gign shits kad tu paali kaut ko d1rsu par immunitijiem blodyam utt ... Taja briidi bija liels JASNA , + tu neveerte viirus peec vecuma , tas ka tu esi vecaaks nenoziime ka tev vareetu buut labaaks raksturs vai domaashanas speejas kaa 17 gadiigajiem

Es nebūt nevērtēju pēc gadiem, bet jūsu gadījumā es vienkārši nevarēju atrast citus iemeslus jūsu debīlajai uzvedībai.

Lūdzu piemērus manam 13 gadīgā domāšanas stilam un uzvedībai?

Oj ar pieduršanos blody par zilajām tiesībām, laikam būšu atstājis neatgriezenisku traumu vīra psihē. Sorry, es tā tiešām nebiju domājis sad.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...