archux_csdm Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Gribeeju prasīt kaa izskataas? Vai normāals webs? vnk nav neviena kas vareetu ko pateitk aa un par to serveri ??? vai vispaar ir tolks vei neee??? Man shkiet ka nav vieniigi cw servaks kad taisa kaadu cw savaadaak nav vajadziigs Nu es iet tik miilji un iesakiet ko nu man tagad dariit turpinaat iesaakto vai nee vai varbuut atstaat clana webu kur ir turpinaat ar web vai veel pievienot serveri?? P.S. Lapa vēl nav liidz galam pabeigta taa visulaiku top un top Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 galvenais ir nevis teksta kvantitate bet kvalitaate... manuprat pirmajaa lapaa parak daudz shita ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux_csdm Posted September 3, 2006 Author Report Share Posted September 3, 2006 tas buutu kaa kautkaa paaraak daudz un piedevaam galiigaakaa murga tas ir tas welcom un foruma posti manupraat vai taisniiba? paldies par atklaasmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
carbone Posted September 12, 2006 Report Share Posted September 12, 2006 Worm ka patik manejais Web tiko saku taisit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Gribeeju prasīt kaa izskataas? Vai normāals webs? vnk nav neviena kas vareetu ko pateitk aa un par to serveri ??? vai vispaar ir tolks vei neee??? Man shkiet ka nav vieniigi cw servaks kad taisa kaadu cw savaadaak nav vajadziigs Nu es iet tik miilji un iesakiet ko nu man tagad dariit turpinaat iesaakto vai nee vai varbuut atstaat clana webu kur ir turpinaat ar web vai veel pievienot serveri?? P.S. Lapa vēl nav liidz galam pabeigta taa visulaiku top un top Loti netik tas banners vai ka vinu tur sauca . Nu karo4 ta liela bilzha. ( parak prasta ) . Ka jau mineja ,tur ir par daudz info pirmaja lapa ieksha . Gruti orenteties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 baac nu juus mazie pwnzori "saaku taisiit webu" tak taa nav nekaada taisiishana, tad es vairaak atbalstiitu html lapu, kura taisiita FrontPagee, jo vismaz tie taisa pashi nevis panjem fakinu e107 vai fussion news un piespiezh install un uzmauc virsuu kautkaadu fakinu templeitu kursh ir katram 3 cs klanam... to nesauc par taisiishanu... piedodiet un atvainojiet par manu krituku, bet taa nu es to uzskatu, jo pats TAISU lapas kaa arii dzen programmeeju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Gribeeju prasīt kaa izskataas? Vai normāals webs? vnk nav neviena kas vareetu ko pateitk aa un par to serveri ??? vai vispaar ir tolks vei neee??? Man shkiet ka nav vieniigi cw servaks kad taisa kaadu cw savaadaak nav vajadziigs Nu es iet tik miilji un iesakiet ko nu man tagad dariit turpinaat iesaakto vai nee vai varbuut atstaat clana webu kur ir turpinaat ar web vai veel pievienot serveri?? P.S. Lapa vēl nav liidz galam pabeigta taa visulaiku top un top Nekādus jaunumus neredzu visiem šada veida web ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Konkrēti iebesī visi šie vienādie script webi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 jaasaliek visiem shitiem krutajiem webdizaineriem buus waarnas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Me 2 ienīst tos kas taisa ar tiem php fusion... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Me 2 ienīst tos kas taisa ar tiem php fusion... ar ko gan vinji sliktaaki par paareejiem? es ieniistu visus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Paskatoties viņu forumus var nedaudz ierēkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted September 13, 2006 Report Share Posted September 13, 2006 Galvanais nav lapas izskatas, bet lapas saturs. Tava lapa var būt ideāli uztaisīt, bet ja lapai nebūs satura viņu tāpat neviens neapskatīs/nelasīs, tāpēc vairāk piedomā pie tā ko raksti lapā, nevis pie tā kā viņa izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Paskatoties viņu forumus var nedaudz ierēkt Ar kko jau jaiesak ir... Doma worm no pasha sakuma bija tads monstrs uz webiem ,kads vinsh ir pashlaik? Domaju ,ka nee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Domāju, ka viņš arī neuzplijās citiem ar saviem sūdiem, bet kačāja 1337 skilu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts