Jump to content
GIGN Forum

Compilee Kartigii Nestraada!

Recommended Posts

Problemaa ir taada! Es salieku roundsound dziesmas viss ir labi! Tad ir pienacis nokoplitet so sma failu! Jeb "COMPILE" Es uzspiezu compile un visu coplite complite un paraadas viens eror roundsound.sma failaa! Labi tad atkal palaizu compile! Un ko rāda? Radaa kad pluginaa nav nevienaa eror! Kas tas ir uz lidz ar to copile folderii nav tas roundsound nokoplitetais plugins! Bet pieminu vel kad raudsound pluginaa nav nevienaa eror! Vel viens gadijums bija tadas kad uztaisiju serverii un uzliku copmile visos plugins radijaa vienu eror ub pec tam palaidu tad vairs nebijaa eror! Es domaju kad kautkass tur neštimee!

Problemaa ir taada! Es salieku roundsound dziesmas viss ir labi! Tad ir pienacis nokoplitet so sma failu! Jeb "COMPILE" Es uzspiezu compile un visu coplite complite un paraadas viens eror roundsound.sma failaa! Labi tad atkal palaizu compile! Un ko rāda? Radaa kad pluginaa nav nevienaa eror! Kas tas ir uz lidz ar to copile folderii nav tas roundsound nokoplitetais plugins! Bet pieminu vel kad raudsound pluginaa nav nevienaa eror! Vel viens gadijums bija tadas kad uztaisiju serverii un uzliku copmile visos plugins radijaa vienu eror ub pec tam palaidu tad vairs nebijaa eror! Es domaju kad kautkass tur neštimee!

Viisam bija jastrada jeb nu tu esi kaut ko nepareizi izdarijis ar to sma failu Vai nu ka teica amx mod Parinstale! Jebnu pamekle mekletaja roundsounds un pamekle kur netii visu sma failu ir paradijis ka jaraksta un salidzini ar savu!

Ta bleg! Tas roundsound plugins bijaa pimers! Taa ir visiem plugins! Uzliec compile pirmajaa reizee radaas viens eror pec tam velreiz megini radaa kad nav nekadaa eror un ir jaubut jaunajam pluginam compile mape bet ir vecaiss tapec kad paradijaa 1 reizee visos pluginos eror!

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...