k-l-a-v-s Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Problemaa ir taada! Es salieku roundsound dziesmas viss ir labi! Tad ir pienacis nokoplitet so sma failu! Jeb "COMPILE" Es uzspiezu compile un visu coplite complite un paraadas viens eror roundsound.sma failaa! Labi tad atkal palaizu compile! Un ko rāda? Radaa kad pluginaa nav nevienaa eror! Kas tas ir uz lidz ar to copile folderii nav tas roundsound nokoplitetais plugins! Bet pieminu vel kad raudsound pluginaa nav nevienaa eror! Vel viens gadijums bija tadas kad uztaisiju serverii un uzliku copmile visos plugins radijaa vienu eror ub pec tam palaidu tad vairs nebijaa eror! Es domaju kad kautkass tur neštimee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 1 no 2 1 vai nu amxx esi sa4aakarejis 2 vai pluginu novelc no cita web Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syco Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Novelc pa jaunu Pluginu : Mana serveri viss ir ok, Problemu nebiij ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-l-a-v-s Posted August 31, 2006 Author Report Share Posted August 31, 2006 Kaadu pluginu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syco Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 roundsound - SHEIT ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 Problemaa ir taada! Es salieku roundsound dziesmas viss ir labi! Tad ir pienacis nokoplitet so sma failu! Jeb "COMPILE" Es uzspiezu compile un visu coplite complite un paraadas viens eror roundsound.sma failaa! Labi tad atkal palaizu compile! Un ko rāda? Radaa kad pluginaa nav nevienaa eror! Kas tas ir uz lidz ar to copile folderii nav tas roundsound nokoplitetais plugins! Bet pieminu vel kad raudsound pluginaa nav nevienaa eror! Vel viens gadijums bija tadas kad uztaisiju serverii un uzliku copmile visos plugins radijaa vienu eror ub pec tam palaidu tad vairs nebijaa eror! Es domaju kad kautkass tur neštimee! Viisam bija jastrada jeb nu tu esi kaut ko nepareizi izdarijis ar to sma failu Vai nu ka teica amx mod Parinstale! Jebnu pamekle mekletaja roundsounds un pamekle kur netii visu sma failu ir paradijis ka jaraksta un salidzini ar savu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-l-a-v-s Posted August 31, 2006 Author Report Share Posted August 31, 2006 Ta bleg! Tas roundsound plugins bijaa pimers! Taa ir visiem plugins! Uzliec compile pirmajaa reizee radaas viens eror pec tam velreiz megini radaa kad nav nekadaa eror un ir jaubut jaunajam pluginam compile mape bet ir vecaiss tapec kad paradijaa 1 reizee visos pluginos eror! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syco Posted August 31, 2006 Report Share Posted August 31, 2006 nu nez puis kas tev kaish tam Compilee ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 iespejams tev amxmodx/scripting/include foldera sastaavs nav pilniiigs .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now