Grand|son Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Karo4 bija man pievienots serveris gign listaa - nemineshu kads jo ta savadak bus reklama. Piemeram: man bija serveri paraugs.sytes.net un es nomainiju uz raugs.sytes.net (tie servera adress ir tikai paraugi) nu vot nomainiju servukam hostu karo4 - un tagad listee rada ka vinsh offline kaut gan kadu 1h+ ir online ! Un pa jaunam ari nevar pieaddot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolmzz Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 tapee ka ja tu pievienoji ar hostu paraugs.sytes.net tad vinsh visu laiku konektejas serverim caur to paraugs.sytes.net nevis ip uz ko liki domenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cEncoRe^ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Karo4 bija man pievienots serveris gign listaa - nemineshu kads jo ta savadak bus reklama. Piemeram: man bija serveri paraugs.sytes.net un es nomainiju uz raugs.sytes.net (tie servera adress ir tikai paraugi) nu vot nomainiju servukam hostu karo4 - un tagad listee rada ka vinsh offline kaut gan kadu 1h+ ir online ! Un pa jaunam ari nevar pieaddot ! Ja velies iznemt savu serveri no gign serv. listes un pec tam ielikt pa jaunam ar isto host tad paturi serveri oFF dazas dienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LĪze. Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 tādu hostu kadu tu tu sakumā izvēlējies ar tadu tew jadzivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
cEncoRe^ Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 tādu hostu kadu tu tu sakumā izvēlējies ar tadu tew jadzivo Vai arii maini IP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now