k-l-a-v-s Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Labii Uz reiz Kersimies versim pie ragiem! Taa esmu dzirdejs visadass mulibass es nemaku ielikt pluginu lai nosutitu naudu speletajam, es nemaku donate pluginu uztaisit taa lai ir jarakstaa /iedot! Tad sis bus tiem mulkiemiem kurii to nemak izdarit! Turpmak jums vajadzes rakstit /iedot lai varetu kadam nosutit naudu! Mans web links kur jus varet so te noladēt pluginu un scripting! http://www.freewebs.com/klavs13/donate.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 lol snake tu beidz piepamot visu topikus ar debiliem postiem nevienam tavs LAME web neintrese! Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-l-a-v-s Posted August 27, 2006 Author Report Share Posted August 27, 2006 Tas ir noderigii jo Daudzi nezinaa ka to izdarit taka tu esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Bļe zaibaļi, kas visiem uznācis? Kkāds pamācību vilnis visus inficējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 k-l-a-v-s said: Tas ir noderigii jo Daudzi nezinaa ka to izdarit taka tu esi sita pamaciba jau ir un tavs suda web pat neiet! taksto nemuldi nafiga rakstit vairrakas pamacibas ar vienu un to pasu temu lol! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ki6ka Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) 3ncOunTer said: Bļe zaibaļi, kas visiem uznācis? Kkāds pamācību vilnis visus inficējis. Vinsh vnk grib lai vinja topiku ieliek pie Svarīgi un vinsh "tipa" viszinis pac visiem prasija ofic un tagad raxta.... Edited August 27, 2006 by Ki6ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 (edited) k-l-a-v-s said: Tas ir noderigii jo Daudzi nezinaa ka to izdarit taka tu esi kuri ir tie Daudzie? Edited August 27, 2006 by naziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts