Jump to content
GIGN Forum

Stipras Shaubas


jazi
 Share

Recommended Posts

Stipras aizdomas ir par speeleetaaju ,The Adik ,kuru juus variet apskatiities shajaa demo (ja neesu pareizi ielics paskaidrojiet kaa tas jaadara ),paskatieties otro raundu ,kur dzeks par uudeni iet un nodemonstree savu reakcija (to buus viegli pamaniit) . Ja nemaldos taalaak bija sestais raunds ,kur vinsh ar savu kalashu iet uz tilta pusi un nodemonstree atkal savu reakciju. Variet paveerot kaa vinsh veel pa vidu speelee un pats peedeejias raunds kad mainaas mape winhs no ct puses ar awp perfekti zinaaja kur ir bijach pirmiit vinsh vinju neredzeeja.

P.S Uzskatu ka winhs chiito

Link to comment
Share on other sites

Chaliit nejauc diwas dazhaadas lietas aim un WH tu speelee ljoti uzkriitoshi kad wisi weel ir dziiwi un teelo muljkji kad triis wai pat diwi taweejie ir dziivi.

Shodien wisu mapi speeleeju no saakuma liidz beigaaam un likies aizdomiigs.

Link to comment
Share on other sites

da man arī spēlējot ar feiknikiem - stāvu nedefaultā vietā un čalis izskrien man iešauj hedā tādos tempos it kā viņam būtu speedhack, wh un aims. Protams speedhack nebija, tas tik tāds lags, bet nu skats bija anomāls. Vēl kādas 3 reizes čalis ir sācis šaut pa mani caur sienu tā ļoti mānīgi. Neliekās, ka viņam ir wh gan (īpaši nepētīju) bet arī kaut kādi fps modeļi.

Link to comment
Share on other sites

man bija ta - ieksh mapas vertigo,kad gaju ar walk raunda sakumaa,vel nebiju izlidis(pat bez variantiem,nevareeja redzet,ja vien cs nav nedaudz uzkjunet vai zils kvadrats blink.gif ) un dzeks jau saka shaut..

demo nemaz nestishos,man ''vards'' sheit ir 0 enyway!

Edited by desT-
Link to comment
Share on other sites

Adik man pa tewi vienmeer ir bijushas aizdomas arii ,tad kad speeeleejaam de_train vienreiz ,tad es tewi nosaucu pa botu un tu teici ,ka labaak ,lai es pastoties uz savu shotu, tad es tew teicu dawai lanaa 1x1 tu teici kk ,bet tu dziivo reezeknee taatad nekaa , labi tad es teicu ejam serwerii ar VAC tu teici dawai dod IP es negribeeju vienkaarshi spamot.Peec tam nomainiijaas mape de_chetau tu iegaaji un izgaaji tad es saaku krushiit nepajokam man rez bija 14 :0.Kad atkal tu peec 2 min ienaaci un tu speeleeji kaa bots es veel uz tewi skatiijos un tawa reakcija vairs nebija taada kaa mapi ieprieks(ne pat tuvu)

Secinaajums : Izgaaji izsleedzi 4iitus ienaaci atpakalj(gadiijumaa ja speeleetu uz serwera ar VAC)

Tas ir mans viedoklis(domaajiet ko gribiet) AA nu jaa demo jau arii forsh

Edited by RIkkY
Link to comment
Share on other sites

1-kaart. Aiztaisi muti

2-kaart. Tu jau droshvien demo pat nenoskatiijies

3-kaart. Paskaidro peedeejo fragu kad mainiijaas mape, es veel tew tur prasiiju "Kaapeec tu teemee caur sienu" atbildi nesanjeemu.Tu tur vinju pat neieraudziiji un zinaaji kur vinhs ir.

4-kaart. Kaads cits arii vareetu izteikt savas domas

Link to comment
Share on other sites

Aiziešu uz darbu un noskatīšos demo! Es tev toreiz nonēmu banu ar gariem zobiem..., ja es šoreiz tur kko atradīšu būšu makten priecīgs!!!

1. reiz kad es tev liku banu tur bij arī bij uz wh pusi, kad skatijos demo, bet man neviens neticēja! Tu nēsi nekāds jaunais talants... Jo šaut tu vispār nemāki... Reakcija tev ir 0!!! Bet toties brīžiem skrien kā dievs un šauj visus nost!!!

will see!!

Link to comment
Share on other sites

demo noskatijos!!!

ADIK AKA JAUNAIS TALANTS!!!! Iemāci mani tā spēlēt...

1. 6 raunds, kur viņš iet pa ūdeni... paskataties ar free kā izskatās ko dara adiks un ko ct... eskatijos 3 reizes tur neko nedzirdēju un neredzēju no adika puses, bet kad ct griba iet ārā no stūra viņš šāva ieprieks. SKILLS?

2. pie vārtiem nu vienk. super reakcija.... nu trūkst vārdi!! Skatoties iepriekšējos raundus viņš nemāk ne šaut ne normāli noreaģēt!!!

Man viedoklis tur ir WH!

Link to comment
Share on other sites

huh.gif Neskatoties demo rodas iespaidi...

1. Ja jau L-Beast saka WH tad WH un sjo beigta balle...

2. Citā "Sūdzību" sadaļas topikā to vien raksta kā cdhacku pārtaisīt līdz nepazīšanai un vēl aprakstījis kā tas darāms... mhmm varēji vēl linku uz cdhacku iedot lai tādam botam kā man būtu vieglāk uzčinīt savu pārtaisīto cdhacka čītu... smiliez.de_2428.gif

Edited by Spec_Alfa
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...