LiL_Netii Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 (edited) Sveiciens visiem Sen gigna nēsmu nevienu topiku taisījis, kur tie laiki... Bet nu pie lietas! Tātad šodien uznāca galīgs besis izdomāju, ka vajag uzmest linux! Tagad man rodas jautājums tiem cilvēkiem kam ir saprašana par šito zvēru ^____^ Pirmkārt jau rodas jautājums kura no tam visām entajām versijām ir vissss reālākā (vismaz ieteikumus). Otrkārt redzēju vienaa trakerii kkaadu SLAX Linux 5.1.6 bet viņs ir 192.43 MB apjomā, diez no tā kkas varētu sanākt?? Un treškārt kā ir ar pašu instalāciju? Tur ir kkādi serial vai something vajadzīgs...? Cerams kāds mani apgaismos Edited August 26, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Ja tu juuties ne ipashi zinosh, tad iesaku njemt ubuntu, bet ja rokas nav liikas, tad slackware. Vel itkaa nav ne vainas gentoo, bet tur es daudz neko nezinu, tikai esmu redzejis ka stradaa sisteema labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 (edited) wtf slackware uz 4 diskiem?? psc jamauc uz viekalu pec jauniem disku krajumiem! Edited August 26, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 ja atminja nevilj tad man skiet ka ne obligati visi diski bija vajadziigi... pirmie 2 laikam tik obligati, parejie divi ja gribaas gnome vai kde, attieciigi katrs savaa diskaa ar saviem softiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 Paņem labāk kādu Linux Live cd un paskaties, kas tas pa zvēru ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 (edited) SheiT >> njem slackware-10.2-install-d1.iso.asc slackware-10.2-install-d1.iso.md5 slackware-10.2-install-d2.iso.asc slackware-10.2-install-d2.iso.md5 ubuntu sheit Edited August 26, 2006 by FuNk1Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 kas ir asc un md5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 tas ir Alcahol 120% fails, velc tik nost, pats ari esmu no turienes vilcis Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 a vinus pa taisno var instaleet?? Nav jaarakstaa diskos?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 (edited) nu caur virtuaalo disku jau var atveert, bet jaraxta jau ir diskos citadak jau OS neieinsteleesi Edited August 26, 2006 by FuNk1Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 (edited) Da ar linux jau visaadi briinumi var buut!!! Pilniigi neko nezinu par vinu ne neesmu redzeejis kaa tas darbojaas ne izskataas Cerams ssajeegshu ^__^ Ok paldies Edited August 26, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 26, 2006 Report Share Posted August 26, 2006 gentoo gan neiesaku jaunam lietotaajam. jebljas vairaak nekaa sajeegas. vinjam derees ubuntu - liec un mauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 26, 2006 Author Report Share Posted August 26, 2006 (edited) ubuntu jaw shits kkads rekur saadi taadi prewiev ap instalaaciju un desktops vispar gar zemi metams http://sanman.50g.com/vmware/Ubuntu/Comple...ion/snaps/1.jpg http://sanman.50g.com/vmware/Ubuntu/Comple...ion/snaps/2.jpg http://sanman.50g.com/vmware/Ubuntu/Comple...ion/snaps/3.jpg http://sanman.50g.com/vmware/Ubuntu/Comple...ion/snaps/4.jpg EDITED Slackware gan tāda smukinja, no tas vieniigi kkas varetu sanakt!! Cerams sances tikpat labi kaa izskataas sitas ar tiiri taa neko Edited August 26, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now