bukuciS Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 (edited) Pārdodu jaunas DC shoes. Taisnā ceļā no USA. Labprāt pats protams būtu vēlējies viņas vilkt, bet sanāca, ka tomēr chuc pa mazu. Kurpes vel nav skārušas asfaltu Info: USA size - 10.5 Europe size - 44 Bildes: Sānskatā Zole Ja ir interese, tad PM forumā vai arī msg me @ chat.118.lv #gign Cena - 40LS Edited August 24, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 kur tu dzivo, ja riga, ta mosh varetu, atkariba no cenas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 (edited) kur tu dzivo, ja riga, ta mosh varetu, atkariba no cenas Jā, es no Rīgas! Par cenu varam vienoties forumaa PM (private msg)! p.s esmu atvērts arī citiem piedāvājumiem Edited August 24, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 čalī tu te uzmanies šis ir mans lauciņs ginā & tev man būs jāmaksā par tā izmantošanu(ķipa rekets)! vai arī es tev uzsūtīšu savūs džekus, kas tevi pakārs! Karoč Aliņš notevis par šo sludinājumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 OK! Drīzumā tev pa pastu baltā aploksnē pienāks cēneris! p.s negribu, lai ar mani gadās tā, kā ar Pulkveža ienaidniekiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 nju ta pie reizes varu pajautat varbut kadam vajag nokia 3200, bez ladetaja, pa kadiem 20 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Nebutu kritis uz adio ,tad padomatu. , . ") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 Man pagaiš gad bija DC, tiešām labas botas (izturīgas, ērtas), tagad man ir adio ( nu sūdīgak par DC, vismaz man tā liekas), bet šogad es gribu citu firmu apavus (Orchid). P.s Bet varu pateikt no savas pieredzes, ka DC firmas botas ir tiešām kvalitatīvas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now