Sachemz Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 Chaw te atkal es ar savu problēmu! Man nedaudz lago serveris un viens paziistamais iedeva savu amx un peec taa serveris vairs nelagoja! bet tagad vinjsh met aaraa errorus par probleemu un ka ir jaaver ciet utt... Juus nevarat pateikt ar ko vareetu atshkirties mans amx no paziistamaa amx? boosters abiem bija vienads! thx iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 kas vēl par pazīstamo amx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 kas vēl par pazīstamo amx? vinjam draugs iedeva savu addons draugs tev iedeva droshivien amx ar mazaak pluginiem vai arii ar visiem nevajadziigajiem suudiem atsleegtiem vai arii ar normaalu servera konfigu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted August 24, 2006 Author Report Share Posted August 24, 2006 a tu nevarētu pateikt kas ir visi nevajadzīgie sūdi un kā pareizi konfigurēt addonu? vinjam bija pilns ar visaadaam fīčām bet fps tomēr bij lielāks nekā ar manu addonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudeboyz^^ Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 nu abc liec to kas tev nelago un viss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 25, 2006 Report Share Posted August 25, 2006 ja gribi lai nelago izsleedz visus pluginus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts