ownage Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Varbūt kādam pazīstamie ar to nodarbojas? Vai arī kāds var ieteikt kādu darbnīcu, kurā pats ir griezies un, kur ir normāli viss saremontēts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Nu mobīlo vari nest labot uz jebkuru, savas markas servisu Man Nokijai vienreiz kkāds tur mēsls bija jānomaina. Aiznesu uz servisu un ātri vien salaboj`. Par fotaparātiem nezinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Neiesaku nest labot uz elkoru... slikta pieredze. Iesaku uz trodeksu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 same par elkoru, tur visnotalj nevajadzeenu nest labot. labaak nest labot uz kkaadaam mazaam bodiiteem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Trodeks man reiz telefonu pisa mēnesi, bet īsto vainu tā arī nesačinīja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 Nezinu vai jums rīgā ir tads veikals "Zummers" bet liepājā tas ir labākais, atri, lēti un labi visu izdara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 barona 129 (vai 128), neatceros kurā puse ir pārea un kurā nepāra skaitļi, strādā man tur pazīstams čomaks Didzis vārdā, arnis ar normāls čuvaks, karoč ne vienu vien reiz ir ručījuši mani ārā, pluss arī dārgi neņem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) owny aizlien liidz jebkuram trodeksam.. vinjiem ir laba darbniica paardaugavaa tikai uz kaadas ielas neatceros, bet tas bija netaalu no akvolandijas... P.S. Tur aatri, labi, leeti... Edited August 22, 2006 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 barona 129 (vai 128), neatceros kurā puse ir pārea un kurā nepāra skaitļi, strādā man tur pazīstams čomaks Didzis vārdā, arnis ar normāls čuvaks, karoč ne vienu vien reiz ir ručījuši mani ārā, pluss arī dārgi neņem tas ir preti ndg? ja tas ir tur, tad tur serviss galigi iesukaa! es tur nesu savu sony-eriksonu, kadas 2 nedeljas mekleja kas par vainu, kapec nesledzas iekshaa, un atdeva nepabeigtu! aiznesu pie krustteva, nomainija ieslegshanas pogu un viss bij super! gaja ka zvirbuls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 (edited) Jaa kaa jau te dazi mineeja neved uz elkoru. Man tur pc taa no4akareeeja ka nedeelas laikaa vajadzeeja taisiiit divus format C Laba labotava ir matiisa tirgus pusee ejot uz centra pusi parejot paari ielai un tad skatoties pa kreisi ir izkaartne. Man tur norm salaboja. Bet skaidri neatceros vai tur arii labo fotoaparaatus, bet mob labo Edited August 22, 2006 by Goili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now