Domino Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 vai kads var iedot tut kura ir raxtits ka uztaisit savu pluginu es zinu ka esmu bet man vajag uzzinaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 mekle te un te Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 malacis c0m3nt Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Man nebija shoreiz gruuti, taapeec AIZRIJIES MAZAFAKAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 vai kads var iedot tut kura ir raxtits ka uztaisit savu pluginu es zinu ka esmu bet man vajag uzzinaat iespeejams (99%) tu pat nezinaasi ar ko saakt ja jau esi pat par dumju lai samekleetu manuaali Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Kapec vispar tev vajag pluginu?? Vai taad http://www.amxmodx.org nav vis kas vajadziigs? laikam esi kaut kads siiks puiselis, kurs grib justies kruts, bet saku pat ja kkadu pluginu uztaisisi, tas nekam nederes, pie tam ja pateiksi kadam klasesbiedram "Es uztaisiju Serverim Pluginu, esmu kruts" tapat tadi siki urljaki nesapratis par ko ir runa! PS. Kadu pluginu tad gribi uztaisiit? Moska taadu lai siki perdelisi nevareetu ienaakt serveri?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 PS. Kadu pluginu tad gribi uztaisiit? Moska taadu lai siki perdelisi nevareetu ienaakt serveri?? Pats neizklausies diez-ko liels! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now