eziic Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 vai kaads no jums zina kaa piedabuut ierochus movie mainiities taapat kaa speelee? citaadi shvaki izskataas, ka vinjus taapat vienkaarshi paarmet no viena uz otru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 (edited) man liekas ka vaajdzeeja buut speciaaliem HLTV modeljiem, bet varbuut kas es kljuudos. Katraa zinjaa ja taadi ir tad tu vinjus google atradiisi 100% Edited: es bish paraknjaajos un shkjiet ka taadu nav,- respektiivi ir taa, ka var nokachaat taadus pashus modeljus, kaa HLTV kad demkas skataas, bet taadus kaa cs reaali raadaas gan laikam nevar dabuut Edited August 20, 2006 by jerrico Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 tapeec jaaraksta katram playerim POV demkas, katram savu, taa ir kvalitatiivaaka un ir takaa dziivajaa, arii meerkjis leekaa normaali nevis nedabiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 20, 2006 Author Report Share Posted August 20, 2006 (edited) paldies, jerrico! redboot, njemshu veeraa. aa, veel kas, varbuut kaads mani vareetu apmaaciit kaa var uztaisiit to 3D lodi? esmu shur tur redzeejis, bet vegasaa esmu nonjeemies liidz baltaam peliiteem, bet neko nevaru atrast. + veel ja ir iedvesma, pastaastiet kaut ko par to kaa taisa zoomu. paldies jau ieprieksh. Edited August 20, 2006 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 aa, veel kas, varbuut kaads mani vareetu apmaaciit kaa var uztaisiit to 3D lodi? esmu shur tur redzeejis, bet vegasaa esmu nonjeemies liidz baltaam peliiteem, bet neko nevaru atrast. + veel ja ir iedvesma, pastaastiet kaut ko par to kaa taisa zoomu. paldies jau ieprieksh. Vegas`ā tu 3D lodi neuztaisīsi. Cik zinu, 3D lodi var uztaisīt ar Adobe After Effects un 3ds Max. Kad programma nokačāta, tad jāsāk meklēt tutoriāļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 paldies, jerrico! redboot, njemshu veeraa. aa, veel kas, varbuut kaads mani vareetu apmaaciit kaa var uztaisiit to 3D lodi? esmu shur tur redzeejis, bet vegasaa esmu nonjeemies liidz baltaam peliiteem, bet neko nevaru atrast. + veel ja ir iedvesma, pastaastiet kaut ko par to kaa taisa zoomu. paldies jau ieprieksh. zūmu taisa ar pan/crop tūli.... uzkliko uz sava klipa ar labo taustiņu un uzliec pan/crop(@ vegas) tālāk tev būs vajadzīgas zināšanas par keyfreimiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 21, 2006 Author Report Share Posted August 21, 2006 dark, paldies! keyfreimus ierubiiju, tikko izdevaas pazuumot, buus ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 iemet aci te Link to comment Share on other sites More sharing options...
spaTT- Posted August 24, 2006 Report Share Posted August 24, 2006 eziic pasaki skype nick! man kautkas vajadzigs da sry pa spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now