boyzz Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 (edited) kr4 man PC sāka gluhot,kr4 kad es iesledzu kadu jaudigaku speli,man pc izsledzas,un ieslegt varu vinu tikai tad kad esmu izravis uz minimalais 20 sekundem araa no sienas kontakta un ielicis atpakal(tapat vinsh nesledzas ieksaa) ,kur varetu but vaina?agrak man ta nebija. pirms 3 dienam noformateju cieto domaju ka del windows bet tomer joprojam tads gluhs tagad jau man izsledzads kad pat mu speleju. P4 3000+ Ram 1gb video ati radeon 256 Edited August 19, 2006 by boyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Kkas paarkarst! Videne, procis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 iespeejams overheating[JAA VARBUT VARDU UZRAXTIJU NEPAREIZI MAN PIE PAKA*S!!!] Atver valjaaa keizam kapotu, nu vaaaku, nu nezinu kaa saukt bet atver valjaaa un noskruuvee procim ventilatoru, un visu izsuuc ar putekljusuuceeju. TAd sleedz iekshaa PC, ja veljoprojaam taa ir, tad panjem telefonu, uzgriez tel nummuru 1188 un uzprasi kaadu labu datorservissu ar probleemas diognosohqijhfu9hf89f11 kas tev ir tuvaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 man kautkads sitads sits bija agrak, laikam delj matenes draiveriem kautkadiem mistiskajiem. moz parliec directx un video draiverus, jo izskatas, ka tas ir drizak del taa, ja jau ieejot spele vins izrubas. vispar man sodien ir smaga poha un es murgoju daudz. Edit. es nezinu par overheating, bet man sita bija ari reiz delj draiveriem. mans kompis vecais vispar bija tikpat nelogisks kaa sievietes dazreiz. hmm, moz pat vienmer Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 nokaca EVEREST home edition, un kad tev vis noskenejas iemet skriinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 (edited) sry par dubultpostu Edited August 19, 2006 by m3phi5t0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzz Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 sito tev vajadzeja? ja kas man veel cooleris arii skalak stradaa nekaa agraak,agrak vispar nevareeja gandriz dzirdet. Report.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 es ceru, ka tas attachments nebij man es drusku prasiju skriinu, jo no shitā neko nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzz Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 kadu tiesi screen? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Man kkas līdzīgs bija dēļ video kartes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 sito tev vajadzeja? ja kas man veel cooleris arii skalak stradaa nekaa agraak,agrak vispar nevareeja gandriz dzirdet. nutad jasno!! jo lielaaka tmp jo lielaaka slodze ventilatoram. Panem un izdari to ko uzraxtiiju pirmajaa postaa. Nu par tiirishanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyzz Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 labi rit pameginashu.paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 manam krustevam bija taspac, tad vinsh vadaja to ko mpi pa visadiem servisiem, nomainija vinam visu iznemot matesplati beigas matesplati nomainija un tad vis bija ok bet tev ieteiktu aiznest pc uz kadu labu remontu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 visideaalaakais variants kaa teica goili bet vispaar noskruuvee kompim abus vaaakus un izpuut vinju ar feenu un tad ar puteklju suuceeju, un ventilatoru pabaksti ar kko ja nevar dabuut aara putekljus jo tur parasti taadi kushkji iekshaa 2. ja tas neliidz (garantija ir?) nes lai meistari paskataas moshka vidjuha nojaata ja jau kad ej speeles sleedzas aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 man tapat bija ar jauno kompi wnk Video karte bija braķeeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Man bija tā , kad overclockoju PC >D . Bet pēctam arī , kad nebija overclockots . Vaina bija putekļi , kas sastādīja 50% mana PC uzbūvi ! Kad no tiem tiku vaļā man PC uzreiz x2 labāk strādāja un vairs nebija prikoli , ar nepa tēmu restartēšanos un slēgšanos ārā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EAVEL Posted August 21, 2006 Report Share Posted August 21, 2006 Naw waina wideokarte vaina ir videokartes draiveri ieej un noka4a pasu jaunako draiveru un viss buus ok man tas pats bij bet man kompis restartejas kad gaju css! Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0m3nt Posted August 22, 2006 Report Share Posted August 22, 2006 vispar vaina bija kuuleriiti © boyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukesh Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 es k-kaaa nemaniiju kaads tew baroklis ja k-kaads kiiniizeris tad nebuutu nekaads briinums ka taa gluko Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted August 23, 2006 Report Share Posted August 23, 2006 (edited) Man arī tā kādreiz bija, vaina bija videokartes draiverī kuru vajadzēja noka4āt pašu jaunāko un aiznesu uz datorsalonu lai šie iztīra man putekļus no PC, un tad arī viss bija okz... Edited August 23, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now