PROsnIPer Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Pasakat kaadu norm ieteikumu kaa uzlabot css serveri????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Nedod katram otrajam spēlētāja acc!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 Vispar tev tads normali globals jautajums, kaa uzlabot css serveri. Nevar jau skaidri saprast uz kada kompja tas tev stav , varbut uz kadu 256 ieku vai kaut kaa savdak vai varbut izteiktu kadus citus trikus izmanto. Vai arii varbut tev satrauc citas globalakas problemas kapec negereni mirst badaa, kapec tropu mezi tiek izcirsti vai kapec es nafig nevaru atrast laiku sestdienas vakraa iedzert alinju. Bet vienaa vardaa zveraa topiks tev ir sanacis p.s. Man patik tavs signature Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROsnIPer Posted August 12, 2006 Author Report Share Posted August 12, 2006 ne man kompis labs ! v28 servers nelago pings apm 15 tikai nezinu kaa lai uzlabo ar kaadiem riikiem un kur lai tos dabuu??? piem kaa lai dabuu serv (ranku, statsme, top10...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 nu redz, tuvak jau pielietas... iemet aci sheit un n oteikti atradisi arhivos sev noderigas lietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sTop^ Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 PROsnIPer said: Pasakat kaadu norm ieteikumu kaa uzlabot css serveri????? nu man ta liekas ka sis nava css serveris , nu ebt anyway vareji jau google pameklet noteikt atrastu samet visadus interesnatus pluginus un tauta bus! Je nezini vareji uz cs.technonet.lv laikam pareizi uzrakstiju labs populars css serveris tur forums vareji tur iet jautat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noBoDy Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 keda labs ieteikums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Kill Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Vienu reizi uzspied uz servera faila un nospied podziņu "Delete" . Un tad "Yes" . tad tev būs labākais serveris Latvijā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 13, 2006 Report Share Posted August 13, 2006 Mr.Kill said: Vienu reizi uzspied uz servera faila un nospied podziņu "Delete" . Un tad "Yes" . tad tev būs labākais serveris Latvijā ! Kura bus pilns ar tautu! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PROsnIPer Posted August 14, 2006 Author Report Share Posted August 14, 2006 eu baigi labaa ideja . Es taa izdariisu arii ar windowu un hdd ,tad nelagos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts