wamperis2k Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 es biju iegaajis .em^ theardaa, un izdariju visu, kaa vajadzeeja forumu, datubaazes configs un visu paareejo, tur taalaak bija rakstiits ar lieliem burtiem Invision power board install es tu Invision power board nevienaa noraadiitajaa linkaa neatradu, bet google.lv gandriiz katraa lapaa ir viirusi , varbuut pasakiet preciizu linku kur vinu var dabuut vai arii ielieciet. aaa, un kad es ieeju savaa web man raadas wamp logo, kaa var izdariit, ka raadaas tur piem jaunumi utt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 blag meklee shitais jau sen izrunaats un to wamo logo maina www mapee index.php vai kkaa taa Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 kaa var izdariit, ka raadaas tur piem jaunumi utt? uztaisi savu lapu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wamperis2k Posted August 8, 2006 Author Report Share Posted August 8, 2006 nu labi bet pasakiet par tiesi so! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 forumu vari njemt no shejienes Link to comment Share on other sites More sharing options...
wamperis2k Posted August 8, 2006 Author Report Share Posted August 8, 2006 RESPECT TEV Link to comment Share on other sites More sharing options...
shooter Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Invision power board un wamp ir kaut kādi cs plugini vai modi, ja postē sadaļā "Counter-Strike & server mods/plugins" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruchy* Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 igi , redzu ka cilveeks neprot lasiit sadalju nosaukumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillYou Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 ha ha ha.... citam ta uzdirst māki, bet pats ta nēsi labāks! 100% ja lab pameklētu tev arī atrastos kāds posts šajā sadaļā un ne par tēmu... te jau neviens nesaprot kas, kur jāraksta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wamperis2k Posted August 9, 2006 Author Report Share Posted August 9, 2006 Paga a tas ko es prasiju ir forums, vai maajas lapas suudins =] , jo man jau ir vBulletin forums, un pie tam tur nemaz nava taads install/index.php no taa arhiivra, iedevaat man nepareizu linku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now