JimBugA Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Nebuutu slikti ja pievienotu vai nu slap vai slay komandu, jo ir tada lieta kaa freefrag un ja vinjam ir c4 ko tad? Un ir taadi tipinji kuriem kartes misija ir PO. Vieniigais kaa es varu ciiniitie ar vinjiem tas ir ban, bet man liekas tas nebuutu iisti humaani Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 dzhimbim liels REC, nav nekaadu pretenziju pret vinju Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Man jau liekas, ka tiesību sadaļa pēdējā laikā ir piedrazotāka, kā spams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Man jau vispar liekas, ka shis divas komandas jadod jebkuram adminam, kuram ir kick vai ban, tapec dodu lielu REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 rec . bez slap slay kick nevar iztikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 polnostju podderzhivaju jima, eti komandi nuzni!!!REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 nu es atbalstu bukuci jo biezi esmu redzejis vinu pa dienu kad daudzi ir darba un nav kas to izdara Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Mees visi atbalstam bukuci, tikai kaads sakars ar bukuci shajaa topikaa? Bet ja par teemu - PAR! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 nu es atbalstu bukuci jo biezi esmu redzejis vinu pa dienu kad daudzi ir darba un nav kas to izdara nemnogo zaterjalsja, tebe ne v etot razdel !!! zdesj idjot recj ob Jimbuge!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Atbalstu JimBugu, jo tiešām ir redzēts, ka saka, lai viņš izkiko, a džeks saka, ka vienīgais, ko viņš var ir 5min ban! Lai jau tiek! offT0p1k! nu es atbalstu bukuci jo biezi esmu redzejis vinu pa dienu kad daudzi ir darba un nav kas to izdara Mersy kārtējo reizi izcēlies ar savām prāta spējām! Ka tik k-kur iespamot no matter what the bitch says! Mees visi atbalstam bukuci, tikai kaads sakars ar bukuci shajaa topikaa? Pa šo jautājumu vēl krietni varētu padomāt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 No manis REC. Nav nekādu pretenziju un komandas ir patiešām vajadzīgas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freezy Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Atbalstāms # prāts mājās ir un pierādijis sevi ir . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wamperis2k Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 hmmmmmm, sitam tipam dereetu free slot =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Slap un slay, minēto iemeslu dēl pielieku, bet rēķinies, mazākā pamatotā sūdzība un ielidosi uz visām savām tiesībām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts