Jump to content
GIGN Forum

Pokers

Guest darek
 Share

Recommended Posts

Guest darek

Man ienaca prata ideja par pokeru. Gribu zinat no gignieshiem vai kads spele pokeru? Un varbut ja sanaks pietiekami daudz cilveki, varetu sadomat kadu nakti uzspelet. Ta tik pagaidam ir ideja, jo gribu zinat cik cilveku spele un vairak gribetos tos kuriem ir virs 18. gadiem! Un ja sanaks vismaz 10 cil. varetu sadomat kadu vietu, iisto laiku un uzspelet. Varetu but interesanti smile.gif Sheit ari rakstiet spelejat vai nespelejat, galvenais vismaz macet visas kombinacijas un pamat noteikumus! aaa un griba nospelet vismaz 15 ls, jo ar mazaku summu nebus pietiekami interesanti un speleshana nebus necik ilga! Cik zinu pokeram ir vairaki veidi ka to spele, bet es domaju, ka varetu mierigi vienoties kuru varetu paspelet smile.gif

Guest darek

smile.gif pain, tas, vnk, liek noprast, ka naudu ari var pazaudet. Neesmu nekads poker pro, agrak speleju daudz, bet tagad ta mazak ir sanacis. Nesen atkal bik paspeleju un nodomaju, ka varbut shads pasakums varetu izdoties smile.gif

edit: kerch, palasi noteikumus un bik paspele onlina(var ari uz "play money") ja to speli spele tad ari iemacities var pietiekami aatri, protams, pieredze nak ar laiku, bet nu pashu spele var sak izprast jau pec pirmajam 10 spelem. Ka medz teikt, ka cilveks, kursh spele 1 menesi "10% skills, 90% laime" cilveks, kursh spele 1 gadu "10%laime, 90% skills"

Edited by darek

Guest darek

kadus pricendalus tu domaji, ja zhetonus, tad mierigi iisto naudu var izmantot ta vieta! Un kartis tagad nopirkt var pa 2 ls(normalas)

edit: un likmes varetu but "small blind - 5 sant." "big blind - 10 sant." bet varetu spelet tik ar mazo, lai tik aatri neizspeletos nauda smile.gif

Edited by darek

Njuu krutaak ar taam monetaam, kartis it kaa nav probleema tas gan fakts... vajag veel krutu galdu dabuut, daudz viskija un cigaru,meitenes. Tachu pats galvenais, vajag atrast sponsoru, kas mums katram pa 100 ls iedot un davai dzeki spelejat, kamer naudu beidzaas... savu naudu zheel.. sad.gif

Guest darek
Njuu krutaak ar taam monetaam, kartis it kaa nav probleema tas gan fakts... vajag veel krutu galdu dabuut, daudz viskija un cigaru,meitenes.

Tad tev vajag iet spelet uz kazino... Es sho ideju biju domajis majas apstakljos, bet no cigariem gan neatteiktos smile.gif

Guest darek

magicalx, ieraksti google "titan poker" tur arii ir "play money"

hofo, mans labakais sasniegums ir 3 no 2000 cilvekiem ~370$ smile.gif

Nu redzesim pec paris dienam, kas sheit notiksies, varbut tomer sanaks 10 cilveki.

Guest darek

beefy, es domaju, ka gan pa griestiem, gan kuru veidu varetu mierigi sarunat... Es gan gribetu parasto smile.gif Kautka vinju sanacis spelet ir vairak!

Ja es pareizi saprotu, kas ir Texas un, kas ir simple tad pat ja man būtu 18 neietu spēlēt, jo parastais gauži nepatīk un neprotu.

No Texas style gan es neatteiktos, kādreiz, kad deadline būtu zem 18. smile.gif

Ja es pareizi saprotu, kas ir Texas un, kas ir simple tad pat ja man būtu 18 neietu spēlēt, jo parastais gauži nepatīk un neprotu.

No Texas style gan es neatteiktos, kādreiz, kad deadline būtu zem 18. smile.gif

neproti simple bet texas rubi... cmons.. vai es pats kaut ko sajaucu... biggrin.gif

nu ka. texas - izdala 2 atvertas un 5cas katram kepa un simple ka katram kepa 5cas

Beefy

neproti simple bet texas rubi... cmons.. vai es pats kaut ko sajaucu... biggrin.gif

nu ka. texas - izdala 2 atvertas un 5cas katram kepa un simple ka katram kepa 5cas

Beefy

Kaut kā nesaprotami uzrakstiji, bet es domāju to pokeru kur rokās ir 2as kārtis. Tas man patīk. To kur rokās 5as kārtis un var cik tur mainīt man nevis nepatīk (laigan patiesībā nepārāk), bet gan vienkārši esmu tur visu aizmirsis. wink.gif

Tad tev vajag iet spelet uz kazino... Es sho ideju biju domajis majas apstakljos, bet no cigariem gan neatteiktos smile.gif

Nuu nav tik traki, no paaris aarishchiibam varetu atteikties viskiju es gadaaju, cigarus vareetu iepirkt, galds nav svarigaakais, ta ka maajas apstakli jau gatavi smile.gif

Guest darek

Tad cik saprotu, beefy's un benciks ir ar mieru?!

beefy, tu mino par tiem veidiem uzrakstiji tik nesaprotami, ka pat man gruuti saprast ko tu ar to biji domajis smile.gif

cipruss, tad cik tev ir tie gadinji?! Ja jau 17 tad jau ar nekas smile.gif

Guest darek

es domaju, ka to mierigi varetu izdomat... Ja pasakums notiksies, tad nejau tik driiz, jo tagad bus tik daudz visadu pasakumu, sakot jau ar pashu gign tusinju smile.gif

edit: atceros, ka stoke ar speleja, taka ir velviens smile.gif

Edited by darek

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...