Rayus Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Rayus (hmm thats me) un Hollow^Life aicina pievienoties gribosos iedzert, sapulceties 18:30 pie romantiskakas vietas Riga - Laimas pulkstena un doties kautkur iekost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 gandžiņu, kas var dabūt, ar drīkst ņemt līdz, es varētu pietekties personīgi uz 1/4 (nopirkt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 ja būs garīgais piekāpšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 pff, es riigaa buus tikai vakjeraa ap pusnakti, taa kaa varat iet seenjot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest H!vemind Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 ja būs garīgais piekāpšu! es arii , patreiz man saap galva un galvenais ka pie mums ir 0.7 tullamore Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 (edited) es arii , patreiz man saap galva un galvenais ka pie mums ir 0.7 tullamore es tavu ierashanos gaidiitu protams ar visu tullamoru... Edited August 7, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Hmmm... shodien alga varetumeginat piekapt, tikai kaut ka vajadzetu sakontakteties, ja mani pienemsiet sava barinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Hmmm... shodien alga varetumeginat piekapt, tikai kaut ka vajadzetu sakontakteties, ja mani pienemsiet sava barinja bencik, piedo varbūt neesmu pamanijis, bet pa kuru laiku tu ielīdi gign sabiedrībā ( varbūt pa stipru teikts ), pastāsti par sevi MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 izlasi viņa iepriekšējos 102 postus un tad izdomā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 bencik, piedo varbūt neesmu pamanijis, bet pa kuru laiku tu ielīdi gign sabiedrībā ( varbūt pa stipru teikts ), pastāsti par sevi MAN Nuu nezinu, kadu laicinju te esmu, neesmu jau baigais te gignietis, bet vai tad tas man aizliedz ar dzekiem iedzert, ja tev sjauzh, ka pats nevari cita lieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 jaa un panemiet kads lidzi divas blondas maukas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 jaa un panemiet kads lidzi divas blondas maukas... Te var rasties probleemas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 haiv blja, lai mani tulamors gaidiitu. a to juus dziislas maajaas aiztinaaties ar visu afterpartiju, pidinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 DuH, liekas, ka tu klusti neapmierinats ar dzivi? velies par to parunat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 šodien darbā ar Turkiem dafiga bija, būtu tu darbā, varētu viņiem nopizģīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted August 7, 2006 Author Report Share Posted August 7, 2006 neciesu rasismu un turkus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 sorr bet nē - nav ne ko uzvilkt, alus ir pie gultas - un nāk miegs ... nebūšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Ja nu kaadam tas interese, tad nebushu, jo pidinji Dream,Free, netiek, vienam nav naudas un otram pidinjam nav veleshanas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts