Goili Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 (edited) kr4e ar manu niku, un tagu N.A.V.I un arii ar mr.kill niku speeleeja citi 4eli kuri dirsaas =] zinat tie nebijaam mees taga pw cic so viss ok thnx go to macho Edited August 6, 2006 by Goili Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Goili said: AA un banojat vinjus!!! Šaubos vai tu vari dot tādu rīkojumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 (edited) Edited August 6, 2006 by Goili Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 goili tu te tagad nemeta kruto. Ja es velreiz redzeshu serveri vairakus goili banoshu visus pec kartas ponjel un man galigi neintereses kursh ir istais, nav ko izdaljat sava klana pw saviem chomiem. Taka sedi bikses!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 tu laikam nesaprati. tie cilvēki raksta nikus līdzīgus viņam. Analoģiski būtu ja tavi "draugi" ietu serverī ar šādiem nikiem uuDEE_ _uuDEE uuDEEik uuDEE (yo) uuDEE zaljaas biksees un tā tālāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 (edited) macho said: tu laikam nesaprati. tie cilvēki raksta nikus līdzīgus viņam. Analoģiski būtu ja tavi "draugi" ietu serverī ar šādiem nikiem uuDEE_ _uuDEE uuDEEik uuDEE (yo) uuDEE zaljaas biksees un tā tālāk nu man jau nav pretenzijas bet tik un ta vinsh sava klana pw ir izdalijis uz visam pusem, jo tie saucamie draugi speleja nevis prosta ar g0ilo or kaut ka ta bet gan zem emes rakstot goili niku Edited August 6, 2006 by uuDEE Link to comment Share on other sites More sharing options...
.instinkt Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Pirmkart tu nevaresi ieiet ar niku set ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 uuDEE said: nu man jau nav pretenzijas bet tik un ta vinsh sava klana pw ir izdalijis uz visam pusem, jo tie saucamie draugi speleja nevis prosta ar g0ilo or kaut ka ta bet gan zem emes rakstot goili niku Vinsh teica ,ka ar biki modoficetu nicku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 JeM-Garidznieks said: Vinsh teica ,ka ar biki modoficetu nicku.. nu bet tik un ta vinjam prieksha bij [N.A.V.I] un tad tas niks, tas nozime ka tie ir goili chomi kam vinsh iedevis pw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goili Posted August 6, 2006 Author Report Share Posted August 6, 2006 (edited) Edited August 6, 2006 by Goili Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Goili tu kko dirsi, shon vien redzēju kādus 3 nezināmos ar [N.A.V.I] tagu, viens no viņiem man bija pazīstams, un zinu ka viņš nav no navi.... Taka ieteiktu nesmērēt mums te... Bet varbūt kāds no tava klana čomiem ir iedevis pw kādam ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 ut1ter_irir tāds viņam niks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uuDEE Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 nu goili tikai nevaig, es shon speledams redzeju divus goili zem navi tagad + vel 3 chelus + viens no tiem goili palaida muti pret mani un respektivi atrava banu, taka tas ka tu pw neesi devis ir tiiraakais bull shit Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 ja jau mačo nemaina PW, tad nekas cits neatliek, kā dzēst NAVI klanu, jo ja ir notikusi PW noplūde un PW ir nonācis sliktu cilvēku rokās, tad tas PW plūdīs tālāk, tālāk un tālāk (kā ir gadījies ar pāris klaniem). un ar laiku parādīsies arī čītoki, kuriem būs pox, ka vinus nobano ar to tagu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts