tuklais Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Vai ir tāds plugins kad piemēram es uzrakstu /help un parādās logs kur ir manis dotā informācija... ? Ja nav, bet jūs mākat tādu uztaisīt vai izpalīdzēsiet man ? :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 noka4a amxx studio un ustaisi taadu pluginu vai nu samaksa man 5 ls un es tev ustaisiishu Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 ir taads plugins ka mala raadas ko tu esi uzrakstiijis es tik aizmirsu kaa to pluginu sauc [vinjsh ir taka reklama!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 noka4a amxx studio un ustaisi taadu pluginu vai nu samaksa man 5 ls un es tev ustaisiishu Baigi gudri dirs... Ja es mācētu taisīt sen jau būtu uztaisijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=HELLBENDER=- Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Baigi gudri dirs... Ja es mācētu taisīt sen jau būtu uztaisijis kas tur ko nemaceet noka4a to studio iej taja proga un uspi ed F1 paradiisies logs kur viss par vinju ir aprakstiits ps. es netaisu es paarveidoju (uz citam komandaam vai uz citaam iederbiibaam) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 Nu tad esi tik labs pārveido kādu pluginu lai viņš strādātu tā kā man vaig Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Nu tad esi tik labs pārveido kādu pluginu lai viņš strādātu tā kā man vaig Patiesam Piekritu tev tas naw tik viegli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 beidz spamot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuklais Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 Un pats ko tu tiko darīji ? P.S. MEIBII SOME 1 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now