elviss15 Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 kaada proga vai hvz kas ir vajadziigs lai kompis atpaziitu krievu valodu saavaadaak tur ir tikai kjeburi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted August 4, 2006 Report Share Posted August 4, 2006 settingos uzliec russ valodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Varbuut maldos, bet tev vajag cyrilic encouding. Gandriiz jebkur uzspiezhot ir taada iespeeja iesleegt kirilicu ( krievu valodu ) un kjeburu paliks krieviski kjeburi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 es gan aiznesu uz datorcentru un man ieliik krievu valodu!!bet tagad atkal latviešu valodai nerādā pieturzīmes , te rādā bet tildes brojam nerāda untt Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 nu jaa... ir vai nu krievu vai lv valoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 nu jaa... ir vai nu krievu vai lv valoda... man ir abas un abas strādā labi, nav nekādu keburu un garumzīmes arī ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 man ir abas un abas strādā labi, nav nekādu keburu un garumzīmes arī ir un ko tu lieto.... jo zinu ka ar win xp pro (pirated) tu noteikti nedabuusi abas valodas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiZiX_ Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 jaa man tikai lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Skatoties kadu pirated dabu Draugam instaleju i viss labi iet nekadu keburu nesudzibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 njaa thx pa uzmaniibu bet pagaidaam nekas neliidz varbuut ka windows tad hibriits Link to comment Share on other sites More sharing options...
one 'lil AnimaL Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 nuuuja... nevar buut.... mosh uzliki ka vinjsh dziivo krievijaa...? tad iespeejams.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiZiX_ Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 ja buutu krievijaa tad nebuutu keburi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now