atccrazy Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Ja kads zin Ludzu pasaka visus wepons bind vnk man jau zb spaidid vnk gribas ka nospez vienu pogo ja kads zin ludzu palidzar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 1. Nevajadzēja taisīt jaunu topicu.. 2. Neticu ka tu neesi tik gudrs, lai nezinātu ka var izmantot GIGN meklētāju... 3. Nu viss beidzot consulā uzraksti hud_fastswitch 1 P.S lol netaisi vairāk jaunus topicus deļ šādiem mēsliem, ieteiktu tev visus jautājumus rakstīt vienā, bet vēl labāk nerakstīt vispār... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atccrazy Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Par Hud_fastswitch es zinu viewnkarshi es domaju ka var biemeram nobindod k lai uzreiz noper deagle vai m4a1 ludzu kads pasa to es domaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
atccrazy Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Un pie tam mekletaja grutu kautko atrast kas ira sautits uz sito temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Grūti bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts