real men Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 taa man ir taads jautaajums vai ir kaada kruta proga ar kuru taisiit HTML webus vai arii HTM tikai ne notepad un Frontpage tos zinu aa un caur e 107 var taisiit HTML WEBUS ??? ja var tad kur noka4aat to e 107 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 tu vispār zin ko tu tur sarakstīji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 diemzheel zinu gan .... ja tu padomaasi tad sapratisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 e107 ir jau izveidots php sait tāpat kā php-fusion tikai e107 ir jaunāks un ar to nevar taisīt webus , jo tas jau ir gatavs !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 es nu gan a kur var dabuut php-fusion ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 php-fusion.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 es par to php-fusion neko nemaaku kaa vinju var uzinstaleet es nezinu kaa uzstaisiit datubaazi ar username un paroli plz pasakat kaads Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 AIZVERIES UN VISS Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) adidasd tu ari neesi gudraks, php-fusionam nak lidz readmy fails lasi un dari. Vai arī nu uzliec tur kur viņam ir jābut, tad izveido datubazi kā arī visu kas tur ir vaidzīgs, tad kad tas ir izdarīts ei savā web lapā un viņš aizies uz tavadrese/setup.php un tur arī viņu instalē. Edited August 1, 2006 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 chau valcher vinjsh tieshaam nav gudraaks es izlasiiju vinja topiku kaa ivnjsh visiem jautaajaa taa kaa es tagad ... a tu zini kaa tur var uzstaisiit to datubaazi ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 ieje http://localhosr/phpmyadmin uzraksti name un create datubase!! kad setup.php rakst username : root password: te neraksti neko datubaaze to ko uztasiiji un pats pirmais ir localhost !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now