d2.molder Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Sveiki! Veeleejos luugt tiesiibas uz gign serveri, jo speeleeju tur daudz un lielaako ties pa naktiim. Nav kas nokicko, nobano chiiterus. Nu vismaz es vareetu slay or something izdariit. Speeleeju tieshaam daudz, man liekas visi mani pa naktiim ir redzeejushi, nu taa ap 22:00-06:00. Nick- Martinsh Yey Gignaa nospeeleets-140 stundas (d2.molder, [CS-M] molder, [THPS2] molder un Martinsh Yey ) Gadi-18 Luudzu- xslay un xvote Paldies par uzmaniibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 neatbalstu,jo es neiepazīts ,t.i,nēsmu tevi redzējis serverī maybe tapēc,ka spēle pa naktīm(kā jau minēji) gan jau,ka denja būs tevi redzējis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 neatbalstu ,tiesības vēlas krāniņa pagarināšanai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 nemaaceetu taapat atpaziit chiiterus, pasham skills vel ljoti mazs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 parak maz spele un vel pagaidam parak nepazistams, vismaz nav manits tik daudz, lai kljutu par adminu! Lai gan, es naktis principa vispar nespeleju, normali cilveki gulj Bet varbut vinjsh tiesham naktis spele daudz? Ko saka nakts admini?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 redzeets tikai peedeejaas dienaas un ar neko iipashi izcilu nav izceelies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) izskatās, ka Tev būs vēl drusciņ jāpgaida, jo tiešām spēlē salīdzinoši nesen. nēsi tāds keks kuram acc var dot, neskatot status (onlain time). fin EDIT:niku palupī manu ja nē kļūsi pa skalliju Edited August 1, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Nu pa naktīm šis te galīgi maz redzēts. Neatbalstu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 un vispar tev molder vaitad ir reg nick ? es nedomaju ka uz klanu kads liktu x_vote ... no mani ari ANTi nedomaju ka vin'6 ir tas online gangsters Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 malder, padomā loģiski, kurš tad glābs pasauli no citplanētiešiem, ja tu būsi aizņemts adminējot serverī? ANTI! dodu anti, jo baidos par visu mūsu drošību! P.S. patiesība ir tur laukā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Hahahah Paldies par viedokliem, laikam jau admina tiesiibas nedabuushu shajaa meigjinaajuma, neskatoties uz to ka juusu domas ir saliidzinoshi masvariigas macho... Taatad, shiis driiz buus closed topics gribeeju visiem gudriishiem, kas man neteemaa uzdirsa atbildeet Denja- jaa man ir reg niks, mans reg niks Speeleeju gignaa jau 3 gadus slow hands- Nee neesmu stulbs kaa admins, suudus nevaariitu, utt. Esmu bijis admins cs.rox.lv cs.stepano.lv (abi ir viens un tas pats tikai ilgaaka laika posmaa) Un esmu tur bijis var teikt viens no labaakajiem adminiem, nekad, nekad- neesmu kljuudiijies par chiiteriem, tas ir nekad neesmu banojis, kikojis neiistos... Kaa arii savaadaak, ljauni izmantojis admina tiesiibas. Bukucis- pa naktiim speeleeju vairaak kaa tu, nu nez, ja neviens mani neatceraas, tad varbuut diamond, spec_alfa un cita, kas pa iistam naktiis speelee Taas niekas 140h ko esmu speeleejis reikjini ir kaads 2 nedeeljas pa naktiim ! hollow lofe- jaa saprotu ka buus jaagaida veel un esmu gatavs veel pagaidiit, ja shoreiuz nesanaaks... Koma[dzirciema]- nu tas nepaliidzeetu kraninja pagarinaashanai, iespeejams tev vienkaarshi nepatiik ka shauju tevi nost Nu tas arii viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Esmu bijis admins cs.rox.lv cs.stepano.lv (abi ir viens un tas pats tikai ilgaaka laika posmaa) nu shitaadaa gadijumaa jau toch der paardomaat, vai atteikums bij vietaa vairaak nekaa shis -> smaidinsh.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) YEAH! cs.rox.lv vispār bliež! Vienreiz iegāju prikola pēc uzspēlēt k-kādā serverī no listes. Rezultāts-bans pēc pirmajiem 2 fragiem ... Edited August 1, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 (edited) Speeleeju gignaa jau 3 gadus Taas niekas 140h ko esmu speeleejis reikjini ir kaads 2 nedeeljas pa naktiim ! nu redzi esi speeleejis tikai divas nedeeljas, taa kaa nemelo Edited August 1, 2006 by samuray Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 Peedeejas 2 nedeeljas speeleeju taa aktiivi, atsaaku tjipa... bet taa pirms tam ar lieliem paartraukumiem, gignaa speeleeju jau 3 gadus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Ja tu kopā GIGN spēlē 3 gadus un esi nospēlējis 140h es domāju ar to jau viss ir pateikts + par to, ka tu naktīs spēlē biežāk es aizvien smīnu, bet nu labi - teiksim, ka tev ir taisnība! p.s the truth is outside Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 1, 2006 Author Report Share Posted August 1, 2006 140 stundas ar peedeejiem 4 nikiem... man pirms tam bija daudz jo daudz citu nicku... uz vecaas statistikas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atccrazy Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Tiesa gan esmu redzejis vinu pa naktim bet par diesibam gan neesu isti parliecitas es piemeram ieeju chat.118.lv un pasaucu kadu adminu no probelemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2.molder Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 Ideja neslikta, bet uz mana kompja neiet mirc un es tur iipashi labi ar to nemaaku appieties. Kameer teema veel karsta, gribeeju pateikt, ka nospeeleeju pa nakti kaadas stundas 6-8. UN ap 4 saaka paraadiities chiiteri. Vairaaki, padariit jau nu neko nevareeja, adminu vispaar nebija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 neterpelivij chel... tebe vobshe nestoit dovatj acces tolka potomu, cto razvjol citakov iz svojego teama Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Njaa Molder ar kuru galu tu domaji prasot tiesibas,ja esi gign 2 nedeljas, tad jau es arii varu prasiit, es tak gign speleeju un pa naktiim arii speleju un vispar esmu kruts dzeks dodat mana arii gribu tiesibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Molder ,domāju ka pagaidām neesi pelnījis un lai nesāktos bezjēgā muldēšana vērsim šo ciet ,ja kāds no augšas domās savādāk gan jau atvērs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts