ROLAND_PICTURES Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 parodija TERMINATORS 3 PIRDEJU BEIGAS ir beidzot gatavs! un visu parejo jautribu meklejiet ieksh DC++ mekleeshanaa spied: roland pictures drizumaa arii muuvijs spiecial prieksh CS faniem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Beidzot gatavs?! Par "pirdejiem" jau sen esmu redzejis, bet varbut shis ir kautkas cits! Bus jaapskata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLAND_PICTURES Posted July 31, 2006 Author Report Share Posted July 31, 2006 jaa nobeigums shogad beidzot pabeigts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 parodija TERMINATORS 3 PIRDEJU BEIGAS ir beidzot gatavs! un visu parejo jautribu meklejiet ieksh DC++ mekleeshanaa spied: roland pictures drizumaa arii muuvijs spiecial prieksh CS faniem Nice one, buus man vesela kolekcija par terminatora parodijaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuNk1Y Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) Laaaaps huj, neko nevar atrast, kaukaadi suudi siiki. Pasaki konkreetu nosaukumu vai kaadu citu vietu kur var nokachaat Edited July 31, 2006 by FuNk1Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Mīlu visus goblinus ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Nezinu, kas tā bija par daļu, kuru redzēju, bet tā bija pilnīgs idiotisma kalngals. Ceru, ka šī nav tāds marazms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Jānovelk būs , pirmo daļu esmu redzējis .. dril Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Mīlu visus goblinus ;D WOW ! tavs iq ir 103 kas ir NORMAL LASI IIBLI! Pamegini parsist 126! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 WOW ! tavs iq ir 103 kas ir NORMAL LASI IIBLI! Pamegini parsist 126! Beefy Nestreso. Cik Tev gadi un cik viņam. Feel a difference ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Nestreso. Cik Tev gadi un cik viņam. Feel a difference ? I don't. p.s. Uz 90% seezh video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 LaL ko jūs te braucat virsū es vnk teicu ka man patika izķemotie Terminatori un viss. BTW , Beefy sen bija laiks domāt ar prātu par gadu starpību... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 btw, iq nav atkariigs no vecuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) man patika terminators 2: reperu diena, bet pierdienu sacelsanaas suxoja. omg, omg.... to IQ testu..... liidz 26 jautaajumam domaaju.... taalaak uz haljavu saspaidiju un IQ 119 p.s. stulbajam tildes birojam k-kas nopisies... garumziimes neraksta..... Edited July 31, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
DusT^ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) btw, iq nav atkariigs no vecuma Atļaušos nepiekrist...pieaudzis cilvēks jebkurā gadījumā ir gudrāks P.S. darker šariks EDIT : Oi , pareizi Pain. Edited July 31, 2006 by DusT^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Atļaušos nepiekrist...pieaudzis cilvēks jebkurā gadījumā ir gudrāks blood, vai ir tik gruuti saprast, ka iq testi paarbauda tavas domaashanas speejas, nevis zinaashanu liimeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 (edited) blood, vai ir tik gruuti saprast, ka iq testi paarbauda tavas domaashanas speejas, nevis zinaashanu liimeni? Esmu 99.8% pārliecināts, ka viens un tas pats cilvēks pildot iq testu 12 un 42 gados iegūs dažādus rezultātus. A, ko zin. Maybe arī kļūdos. Bet tas vienkārši neskan sapratīgi, pat pašā kodolā. Edited July 31, 2006 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Un tagad par teemu - gaidiiju ko spozhu, bet, manupraat, shii ir visliktaakaa no visaam daljaam. Biezhi vien tika iestarpinaati bezsakariigi teksti, filmas gaitaa nesapratu vai pirst ir slikti vai labi, stiliigi vai nestiliigi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted July 31, 2006 Report Share Posted July 31, 2006 Galvenais ,lai ierekt var Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 blood, vai ir tik gruuti saprast, ka iq testi paarbauda tavas domaashanas speejas, nevis zinaashanu liimeni? Nevar nepiekrist painam. IQ loti maz atistas paliekot vecam. Es teiktu pat, ka ja cilveks rupigi netrene savas smadzenes, tad vina gudriba iet zuduma. Ok, varbut 42 gadiigs vecis zinas vairak lietas, bet vina prats vairs nestradas TIK atri. Es patsd ari jutos mazliet degradejies. Pirms 5 gadiem, kad pabeidzu skolu, tad vinekarsi biju uber gudrs, bet tagad vairs nesmu tik kruts... Nu piemeram - vai 42 gadisgs vecis spele labak sahu par 13 gadigu dzeku, ja abiem nav iepreikseja pieredze saha spele? Es uzskatu, ka ne! BTW pain, interesanti, cik tev taja testa! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 BTW pain, interesanti, cik tev taja testa! nu mazliet vairaak nekaa tev jau ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 nu mazliet vairaak nekaa tev jau ir Ak tu skatajs! btw, ar otro reizi pildot dabuju 138! juuhuu! pat izdomaju to uzdevumu ar bumbainam kur aplishi ieksa un ara un ari tos krasainos stabinus, bet pedejais uzdevums nereaals.. :/ Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Atpakalj pie teemas - neatbalstu jebkuru goblinu, jo paarsvaraa tikai necenzeetos vaardus vien lieto .. nekas smiekliigs nav, kad peec katra 3. vaarda seko b*ja vai kkas tmliidziigs (visvairaak man patika LOTR un Matrix goblini .. tb tas bija viens un tas pats, vinjam vairaakas filmas ir tulkotas - un tur tik tie6aam ir par ko iereekt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 Ja - runajot par teemu tiesham nav daudzi labi tulkojumi un man goblini diezgan atri anpika.. pirmas 2 reizes smiekligi, bet pec tam.. un tas latviesu pirdeju terminators... cmon... nebija konteksta... tas tikai pirz un otrs saka ka smird.. not funny! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROLAND_PICTURES Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 " supermisija - aabolji " gan iesaku noskatities driz buus otraa dalja - vel garaaka, recigaka, un pilnaaka ar mironjiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now